Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
ynna

PS!
Toate cele 4 site-uri enumerate de mine efectueaza platile la zi, asadar...atentie cand vei fi platita, daca, nu ti se ofera plata sub diverse pretexte posteaza aici.

Imi spui te rog cum este cu plata la zi ?
Multumesc!
No avatar
justme

Iti multumesc pt sfaturi. Da intr-adevar era vorba de stremray si stremate. Le-am pe ambele...sa stii ca si mie imi par multe site-uri..dar na! Cat despre plata, la studioul acesta se plateste de doua ori pe luna. Si nu zilnic.
No avatar
justme

Aaaa si inca ceva..ce e ala camscor? :D
No avatar
ynna

Am inteles Styl , credeam ca stii ceva site-uri serioase intermediare care ofera plata la zi . spre exemplu eu m-am inscris pe dailypay insa au doar cateva site-uri si da intradevar acestia oferta plata a doua zi
No avatar
justme

Multumesc mult styl
No avatar
ClausDE

La voi cum merge perioada asta? in ian. am scos cat nu m-am asteptat sa fac pt un un inceput de an,gandindu-ma la anii trecuti...dar cam de la un 20 feb e mort,adica nu am nici macar trafic...fac de acasa,dar am prieteni care mai intrerprind si ei aceasta "meserie" si la ei e la fel.Nici macar regulari nu vad...la voi cum merge?
No avatar
Camelia

eu nu vad mari diferente nici la bani si nici la trafic. dar ce sa zic? depinde, ca sunt perioade si perioade. am avut momente cand credeam ca a mai scazut, dar s-a remediat situatia. nu cred ca este numai bine sau numai rau. depinde de tine cum va fi perioada din punct de vedere financiar.
No avatar
anastasia

ClausDE, stiu si eu ca asa se spune: inceputul anului e perioada cea mai dificila. Dar uite ca la tine nu a fost asa. Bravo!!! Ceea ce inseamna ca unele lucruri sunt doar "vorbe din popor". Nu te poti lua dupa niste lucruri spuse de alti oamneni. Doar pentru li s-a intamplat lor, nu inseamna ca ti se va intampla si tie. Si mie mi-a mers foarte bine, am inceput anul cu dreptul si sunt si mai ambitioasa, pentru ca vreau sa-mi vad visul implinit anul asta: sa-mi cumpar o casa.
Rebeca

ClausDE, sunt zile si zile, nu poti avea castig constant, avand in vedere ca lucram in acest domeniu. Sunt zile in care unii membri pe care ii astept nu se pot loga, iar traficul e mort (asa ca sa ne faca in ciuda), alte zile in care nu fac fata privaturilor, plus tipsuri pe mfc, peek si chaturbate :).
No avatar
justme

Buna fetelor!
Si s-a terminat prima perioada din viata mea la munca! ;-)
Cat am facut? Pai 240 dolari. Pff o fii mult, o fii putin? Avand in vedere ca zilnic am stat online doar vreo 4 ore,restul training!
Ce ziceti?
Scrie răspuns