Studiouri de videochat serioase din Iasi
Multumesc pentru toate sfaturile! Na, inteleg ca poate nu ma gandesc la cele mai bune variante dar vreau sa ma asigur ca le iau in calcul pe toate ca sa nu imi para rau dupa aia. De fapt despre asta e vorba si va multumesc ca aveti atata rabdare cu mine. Chiar apreciez mult lucrul asta . Da da sigur o sa vad si Heylux ðŸ™ðŸ™ðŸ™
Si ati ajuns dupa ce v-ati facut 10 conturi la subiectul principal.Adica sa recomandati Heylux.Ba da penibili mai sunteti.In asta sta reclama voastra?Sa denigrati alte studiouri in niste conversatii de 2 bani ca pe urma sa va recomandati? Platiti in plm o reclama ca aici isi da seama toata lumea cat de penibili sunteti
Cred ca faci bine, Iullia. De acasa nu recomand. La studiourile astea nu e foarte rau, dar nici grozav. Atmosfera e ok, dar trainingul si beneficiile lasa de dorit. Merita sa mai cauti, sa fii sigura ca gasesti ce ti se potriveste. Cauta pe Google studiouri de videochat din Iasi si dute peste tot la interviuri. Sunt sigur ca ai ce alege. Unul e Lucky Studio, dar mai sunt si altele.
Da, e bine sa cauti. Eu am regretat ca am pierdut timp la Reina. M-am simtit ca intr-un studio temporar, fara perspective. Daca poti gasi un loc unde chiar sa fii sustinuta, vei avea mai multe sanse sa reusesti. ? Poti sa faci o gramada de bani ca model dar numai daca esti in locul potrivit.
- Justme2012
Total de acord! Inceputul conteaza enorm, iar daca nu ai suport, e greu sa faci bani. Eu am vazut asta pe pielea mea. Sper sa gasesti un studio unde chiar sa primesti ajutor si sa ai succesul la care speri.
Chiar imi place sa vad parerile voastre, fetelor! Cred ca e important sa stim toate detaliile, bune si rele, despre studiouri. E clar ca nu o sa ma reped la primele studiouri gasite, ca unele au problemele lor, dar vreau sa cred ca exista si optiuni mai bune in Iasi. 🌟
Iullia;n63595 wrote: Chiar imi place sa vad parerile voastre, fetelor! Cred ca e important sa stim toate detaliile, bune si rele, despre studiouri. E clar ca nu o sa ma reped la primele studiouri gasite, ca unele au problemele lor, dar vreau sa cred ca exista si optiuni mai bune in Iasi. 🌟
Asa e, Iullia. E bine sa te informezi. Chiar daca VivaDiva are o atmosfera decenta si e sigur, lipsa unui training adevarat e un minus mare. Daca reusesti sa gasesti un loc cu mai multe avantaje, poate merita sa incerci. ✨
Asa e, Iullia. E bine sa te informezi. Chiar daca VivaDiva are o atmosfera decenta si e sigur, lipsa unui training adevarat e un minus mare. Daca reusesti sa gasesti un loc cu mai multe avantaje, poate merita sa incerci. ✨
- Justme2012
AdinnaN;n63597 wrote: Fii atenta si la micile detalii cand alegi. Eu am invatat pe pielea mea ca promisiunile nu inseamna nimic daca studioul nu e bine dotat si organizat. Reina a fost o dezamagire pentru mine, dar sunt sigura ca exista locuri mai bune.
Eu m-am gandit mult dupa ce am plecat de la VivaDiva. Ce am realizat e ca nu e suficient sa ai o atmosfera ok; conteaza enorm suportul pe care il primesti. Sper ca urmatorul tau pas sa fie cel potrivit?
Eu m-am gandit mult dupa ce am plecat de la VivaDiva. Ce am realizat e ca nu e suficient sa ai o atmosfera ok; conteaza enorm suportul pe care il primesti. Sper ca urmatorul tau pas sa fie cel potrivit?