Studiouri de videochat serioase din Iasi
am putine cunostinte despre alte studiouri din Iasi ca am lucrat deocamdata doar la VivaDiva. m-am dus acolo ca i-am gasit pe net si pareau ok asa. dar imediat dupa prima discutie mi s-a spus ca pe noapte nu e nimeni sa ma ajute. adica nici un admin disponibil. nu-mi explic daca nimeni de acolo nu vrea sa lucreze pe noapte sau doar nu pot. erau vreo 30 de fete care incercau si ele sa faca bani dar mie nu mi-a convenit si am plecat ca nu mi se pare corect sa dau 50% din ce fac numai pentru camera si atat.
a, am uitat - la VivaDiva mi-am luat primii bani dupa mai bine de o luna jumate. nici asta nu mi-a placut ca aveam nevoie de bani imediat. si tot ma amanau si iar ma amanau. pana la urma mi i-au dat dar m-a enervat tare de tot faza asta. nu stiu daca e asa si in alta parte
-
Criss Anto
Cezara Muresan;n70 wrote: Salut. Ma numesc Cezara, sunt din Iasi si am facut videochat de acasa timp de 2 ani. Din motive subiective insa nu mai pot continua. As vrea sa incep sa merg la un studio dar nu stiu la care sa ma opresc... am auzit de la cunostinte lucruri de bine despre Lucky Studio... Oricum, daca e cineva care a lucrat sau lucreaza la Heylux, Preziosa, Vivadiva, Sugar Studio, Vixen Studio, Night Whisper, Preziosa, Reina Studio, Paradiz, Atlantic Studio, sau 2 Lips Studio sau alte studiouri as aprecia cateva sfaturi dar sa fie un studio serios. Merci anticipat. 
Parerea mea, pentru tine sau pentru oricine vrea sa se apuce de videochat este ca ar trebui sa te duci la o serie de interviuri pe la mai multe studio-uri si vezi tu unde crezi ca iti este locul. Personal iti recomand sa incepi cu Lucky, probabil nu o sa te mai duci si la urmatorul studio, dar asta e doar parerea mea. Succes !
Parerea mea, pentru tine sau pentru oricine vrea sa se apuce de videochat este ca ar trebui sa te duci la o serie de interviuri pe la mai multe studio-uri si vezi tu unde crezi ca iti este locul. Personal iti recomand sa incepi cu Lucky, probabil nu o sa te mai duci si la urmatorul studio, dar asta e doar parerea mea. Succes !
-
Criss Anto
LarisaBby;n49524 wrote: a, am uitat - la VivaDiva mi-am luat primii bani dupa mai bine de o luna jumate. nici asta nu mi-a placut ca aveam nevoie de bani imediat. si tot ma amanau si iar ma amanau. pana la urma mi i-au dat dar m-a enervat tare de tot faza asta. nu stiu daca e asa si in alta parte
Esti una din norocoase care si-a primit banii pana la urma, te invidiez
Esti una din norocoase care si-a primit banii pana la urma, te invidiez
Iullia;n63543 wrote: Buna fetelor! As vrea sa ma angajez in videochat in Iasi, dar nu stiu ce studio sa aleg. Conteaza mult pentru mine sa am training bun si sa pot castiga decent. Ce studio recomandati intre VivaDiva si Reina? Voi ce experiente ati avut? ðŸ™
Salut, Iullia! Eu am lucrat la VivaDiva si, desi nu am fost multumita de training, recunosc ca m-am simtit in siguranta acolo. Nu mi-au vorbit urat, confidențialitatea a fost ok, dar nu prea investesc in modelele noi. Poate ar fi bine sa cauti alt studio daca vrei mai mult, adica sa faci bani si sprijin serios.
Salut, Iullia! Eu am lucrat la VivaDiva si, desi nu am fost multumita de training, recunosc ca m-am simtit in siguranta acolo. Nu mi-au vorbit urat, confidențialitatea a fost ok, dar nu prea investesc in modelele noi. Poate ar fi bine sa cauti alt studio daca vrei mai mult, adica sa faci bani si sprijin serios.
Fetelor, eu am lucrat la Reina si a fost foarte trist. Studio mic, dotari slabe, si aveam mereu impresia ca o sa se desfiinteze. Singurul lucru bun a fost ca nu a aflat familia mea, desi am avut mari emotii. Daca vrei sa faci mii de euro pe luna si sa ai stabilitate in incasari, nu recomand deloc Reina.
- Justme2012
La VivaDiva, problema mare a fost ca nu faceam bani. Ajutorul era aproape zero, pe tura de dupa-amiaza nici macar trainer nu aveam. Pe partea buna, nu am fost jignita si nici nu mi s-au propus alte chestii dubioase, dar tot nu cred ca merita comisionul de 50%. Vezi la Lucky, la Heylux ca astea sunt la alta categorie
Justme2012;n63546 wrote: La VivaDiva, problema mare a fost ca nu faceam bani. Ajutorul era aproape zero, pe tura de dupa-amiaza nici macar trainer nu aveam. Pe partea buna, nu am fost jignita si nici nu mi s-au propus alte chestii dubioase, dar tot nu cred ca merita comisionul de 50%. Vezi la Lucky, la Heylux ca astea sunt la alta categorie
Eu am fost la interviu la VivaDiva si nu am fost convinsa. Mi s-a parut ca promit multe, dar cand puneam intrebari, primeam raspunsuri evazive. Totusi, camera in care am fost era destul de dragut decorata, chiar daca mai avea mici defecte, gen o priza stricata.
Eu am fost la interviu la VivaDiva si nu am fost convinsa. Mi s-a parut ca promit multe, dar cand puneam intrebari, primeam raspunsuri evazive. Totusi, camera in care am fost era destul de dragut decorata, chiar daca mai avea mici defecte, gen o priza stricata.