Studiouri de videochat serioase din Iasi
Iullia;n63548 wrote: Multumesc pentru raspunsuri, fetelor! Chiar nu stiu ce sa aleg. Vreau un studio unde sa invat si sa ma simt sustinuta, dar vad ca ambele au cam aceleasi probleme. Daca mai stiti alte optiuni in Iasi, m-ar ajuta enorm! 🌸
Iulia, iti inteleg nehotararea. La VivaDiva e ok daca vrei un loc unde sa te simti in siguranta, dar nu prea investesc in modele. Pozele profesionale erau rarisime si trainingul superficial. Poate gasesti ceva mai serios daca mai cauti putin.
Iulia, iti inteleg nehotararea. La VivaDiva e ok daca vrei un loc unde sa te simti in siguranta, dar nu prea investesc in modele. Pozele profesionale erau rarisime si trainingul superficial. Poate gasesti ceva mai serios daca mai cauti putin.
Eu, sincer, nu m-as intoarce la Reina. La cat de slab dotat era studio-ul, parca nici chef de munca nu mai aveam. Aveai impresia ca totul e provizoriu si ca nu stii ce se intampla maine. Acum tu decizi ce alegi. Dar din ce vad ca spun si celelalte fete..... eu parca m-as mai gandi......
- Justme2012
AdinnaN;n63550 wrote: Eu, sincer, nu m-as intoarce la Reina. La cat de slab dotat era studio-ul, parca nici chef de munca nu mai aveam. Aveai impresia ca totul e provizoriu si ca nu stii ce se intampla maine. Acum tu decizi ce alegi. Dar din ce vad ca spun si celelalte fete..... eu parca m-as mai gandi......
E clar ca la VivaDiva nu poti sa faci bani daca nu esti super pregatita din start. Eu eram lasata sa ma machiez singura, sa ma descurc cum pot, iar comisionul de 50% era mult prea mare pentru ce primeam in schimb. E de ajuns asra pentru tine sau nici tie nu ti-ar conveni. Tu decizi pana la urma.
E clar ca la VivaDiva nu poti sa faci bani daca nu esti super pregatita din start. Eu eram lasata sa ma machiez singura, sa ma descurc cum pot, iar comisionul de 50% era mult prea mare pentru ce primeam in schimb. E de ajuns asra pentru tine sau nici tie nu ti-ar conveni. Tu decizi pana la urma.
E pacat ca nu investesc mai mult la VivaDiva, pentru ca ar fi potential. Daca ar fi mai bine organizati si mai directi la interviuri, poate as fi ramas. Dar asa e ca o bataie de joc sau cine stie, poate nu se pricep si atata pot ei. Dar eu simteam ca pierd si nu mi-a placut asta. Asa, mi-am dat seama ca nu e ce imi trebuie. Totusi, atmosfera nu era urata, iar decorul camerei era ok. Pacat. Nu se compara cu ce am vazut pe site la Heylux de exemplu. Vezi si tu si fa o comparatie.
LicaOFata;n63552 wrote: E pacat ca nu investesc mai mult la VivaDiva, pentru ca ar fi potential. Daca ar fi mai bine organizati si mai directi la interviuri, poate as fi ramas. Dar asa e ca o bataie de joc sau cine stie, poate nu se pricep si atata pot ei. Dar eu simteam ca pierd si nu mi-a placut asta. Asa, mi-am dat seama ca nu e ce imi trebuie. Totusi, atmosfera nu era urata, iar decorul camerei era ok. Pacat. Nu se compara cu ce am vazut pe site la Heylux de exemplu. Vezi si tu si fa o comparatie.
Vreau un loc unde sa ma simt sigura si sustinuta, dar si unde sa pot invata si sa evoluez. Voi ce sfaturi mai aveti? Poate sa incerc sa lucrez de acasa? Am o cunoscuta care face de la ea din apartament. De fapt sta cu chirie si incearca sa faca bani asa si sa nu mai imparta cu vreun studio ...... Voi ce ziceti de asta. Astept pareri va rog.
Vreau un loc unde sa ma simt sigura si sustinuta, dar si unde sa pot invata si sa evoluez. Voi ce sfaturi mai aveti? Poate sa incerc sa lucrez de acasa? Am o cunoscuta care face de la ea din apartament. De fapt sta cu chirie si incearca sa faca bani asa si sa nu mai imparta cu vreun studio ...... Voi ce ziceti de asta. Astept pareri va rog.
De acasa nu e niciodata o varianta buna dupa mine. Trebuie sa te pregatesti singura daca vrei sa faci bani si nu te invata nimeni nimic. Ce e mai important pentru tine? Sa faci bani sau sa te bucuri ca faci un sfert din banii pe care i-ai face la un studio ca luema dar nu mai dai 40-50%.
Norica;n63554 wrote: De acasa nu e niciodata o varianta buna dupa mine. Trebuie sa te pregatesti singura daca vrei sa faci bani si nu te invata nimeni nimic. Ce e mai important pentru tine? Sa faci bani sau sa te bucuri ca faci un sfert din banii pe care i-ai face la un studio ca luema dar nu mai dai 40-50%.
As evita asta ca n-are sens. cati bani face fata aia? AI intrebat-o? Daca face 1500 de dolari o luna de zile si pe urma se lasa ca se plictiseste zic ca nu e bine pentru tine. Fara training si fara dotari, amenajari tot ce trebuie, filme etc... nu ai cum sa castigi bine. Plus ca e aiurea cu vecinii, sa nu se auda... daca se strica ceva trebuie sa repari singura. Cel mai aiurea e ca te plictisesti, n-ai cum sa stai 8 ore singura intre 4 pereti fara sa mai discuti cu nimeni.
As evita asta ca n-are sens. cati bani face fata aia? AI intrebat-o? Daca face 1500 de dolari o luna de zile si pe urma se lasa ca se plictiseste zic ca nu e bine pentru tine. Fara training si fara dotari, amenajari tot ce trebuie, filme etc... nu ai cum sa castigi bine. Plus ca e aiurea cu vecinii, sa nu se auda... daca se strica ceva trebuie sa repari singura. Cel mai aiurea e ca te plictisesti, n-ai cum sa stai 8 ore singura intre 4 pereti fara sa mai discuti cu nimeni.
- Justme2012
AdinnaN;n63555 wrote:
Faptul ca Viva e aiurea nu inseamna imediat ca nu sunt alte optiuni in Iasi. Nici eu n-as face videochat de acasa ca n-am chef sa ma trezesc cu politia la usa ca fac bani la negru (aasta daca chiar fac ceva bani...). Revenind la Viva, tot ce pot sa zic despre eie ca nu aveau trainer pe tura de dupa-amiaza, ceea ce facea foarte greu sa inveti ceva.
Comisionul de 50% era frustrant, mai ales cand nu primeam beneficii reale. Si pe partea de corectitudine la plati au fost probleme, dar mai bine nu mai intru in detalii ca imi aduc aminte si iar ma enervez. Sa povesteasca si alte fete daca vor ca sigur li s-a intamplat si lor lucruri aaiurea cu plata banilor.
Faptul ca Viva e aiurea nu inseamna imediat ca nu sunt alte optiuni in Iasi. Nici eu n-as face videochat de acasa ca n-am chef sa ma trezesc cu politia la usa ca fac bani la negru (aasta daca chiar fac ceva bani...). Revenind la Viva, tot ce pot sa zic despre eie ca nu aveau trainer pe tura de dupa-amiaza, ceea ce facea foarte greu sa inveti ceva.
Comisionul de 50% era frustrant, mai ales cand nu primeam beneficii reale. Si pe partea de corectitudine la plati au fost probleme, dar mai bine nu mai intru in detalii ca imi aduc aminte si iar ma enervez. Sa povesteasca si alte fete daca vor ca sigur li s-a intamplat si lor lucruri aaiurea cu plata banilor.
Am incercat eu acum vreo 2 ani sa fac de acasa si n-a mers deloc. Mi-am pierdut timpul aiurea si m-am enervat ca aparea 15 chestii mici care nu-mi mergeau si nu ma ajuta nimeni. Alte fete zic si ele ca e super tare de acasa dar de fapt nu zic pe bune cat pierd prin faptul ca stau pe siteuri free si se chinuiesc pentru 2 dolari in plus cu nuditate si show tot timpul. Eu n-as face asta chiar deloc. Ti-am zis, vezi la Heylux.