Cum e sa faci videochat in Iasi la Viva Diva sau la Reina Studio?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Lovem oney

Geo23;n63460 wrote: Da, si eu am simtit asta. Chiar am auzit cum unele fete schimbau datele de contact cu membrii pentru „atentii” mai mari 🫤.

Si mai spuneti de „atentii”... la mine patronul imi inchidea calculatorul de la distanta, ca sa nu-mi iasa orele si sa primesc amenda. Mi se parea o nebunie.
IarIna

Eu ma simteam neglijata complet. Trainerul uita de mine si in weekenduri sau noaptea, nici nu erau traineri... am renuntat repede.
No avatar
1creola

IarIna;n63467 wrote: Eu ma simteam neglijata complet. Trainerul uita de mine si in weekenduri sau noaptea, nici nu erau traineri... am renuntat repede.

Viva avea probleme mari cu echipamentul, mai ales cu prizele! Cadea curentul de cate ori incercai sa incarci ceva 😵
Mi s-a parut aiurea de tot sa nu pot face bani ca se inchide calculatorul si vorbesc singura in camera.
No avatar
Diana_B

Si faza cu contractele? M-au pus sa semnez un contract de colaborare, dar nu l-am vazut niciodata. L-am cerut de cateva ori, dar degeaba.
Geo23

Diana_B;n63469 wrote: Si faza cu contractele? M-au pus sa semnez un contract de colaborare, dar nu l-am vazut niciodata. L-am cerut de cateva ori, dar degeaba.
Eu recunosc ca nu l-am citit niciodata, dar stiu ca trebuia sa platesc ceva taxe. Asta mi-a dat de banuit ca erau niste lucruri cam ciudate acolo din punctul asta de vedere. De ce adica era totul pe ascuns?
No avatar
Lovem oney

In plus, nu aveam sprijin de la traineri deloc. In trei luni, am avut o singura sedinta foto si niciun plan de crestere.
IarIna

Si la VivaDiva era nepasare, dar macar nu era ca Reina, unde ma simteam total abandonata. Era foarte mic si abia mai functiona...
IarIna

Si la VivaDiva era nepasare, dar macar nu era ca Reina, unde ma simteam total abandonata. Era foarte mic si abia mai functiona...
No avatar
1creola

IarIna;n63472 wrote: Si la VivaDiva era nepasare, dar macar nu era ca Reina, unde ma simteam total abandonata. Era foarte mic si abia mai functiona...

Haha, Reina e cam ca un apartament. Macar la Viva mai aveai o camera, dar si acolo dimineata nu aveai loc sa intri la treaba.
No avatar
Diana_B

La Viva ne obligau sa incepem de la 6 dimineata. Mi se pare exagerat sa te scoale cineva atat de devreme doar pentru ca dupa 2 nu mai e nimeni in studio.
Scrie răspuns