Tipuri de membri

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Leticia

Acum cateva zile stateam cu fetele in pauza la tigara si am inceput sa incadram membrii in cateva categorii. :))

1. Play member- nu sunt activi in free,intra direct in privat ,cer doar un show simplu,ne fac zilele de lucru mai senine,sunt cei mai buni;

2. Great lover- trimite daruri,tips-uri,boost-uri,vor privaturi lungi,fac conversatie de calitate,complimenteaza intodeauna;

3.Drama lover- si ei sunt membri fideli,trimit daruri, tipsuri,fac privaturi lungi,rar cer show,de obicei isi exprima frustrarile vizavi de diferentele de varsta,distanta,faptul ca modelul nu doreste intalnire in real lifesi in final devin dramatici,ori agresivi verbal;

4. Not easy- suntcei care dau tipsuri si apoi cer cel mai pervers show ever,sau intra in privat si vor ca in 2-3 minute ca sa finalizezi;

5. Silent in the dark- sunt cel putin jumatate din membrii care ne viziteaza zilnic,nu vorbesc, nici macar nu raspund la salut,nu dau tipsuri;

6. Crazy beggars- vor intotdeuna ceva gratis,nu au niciodata bani,si sunt chiar deranjati daca nu le oferim o mica placere :)).
Money Makes the World Go Round
No avatar
Ilinca

Daca la început mă enervau,acum au început sa mă amuze membrii ce se încadrează in categoria,,Crazy beggars".Mi-ar plăcea sa fiu mereu in compania unui,,great lover".Ehe,pana la urma nu ma interesează ce atitudinea lor,cel mai important este sa fac banuti.
No avatar
Andrei85

Crazy beggars sunt cei mai amuzanti.Stau tot timpul si pândesc poate poate pica ceva .😂 Niciodată nu dau nici măcar un token drept tips si sunt maxim ofticati când intru in privat.
Rebeca

:))) amuzanti? mie imi vine sa innebunesc atunci cand ii vad in camera.X(
Clara

PLAY MEMBER - cei mai tari membri, eu ii ador si ii astept in camera mea cu bratele deschise >:D<
No avatar
Larisa

Cred ca se poate adauga inca o categorie si anume a guestilor care desi sunt enervanti sunt posibili membri premium sau chiar vip.Multe modele cu care colaborez mi-au zis ca au fost surprinse cand le-a aparut cate un membru cu nickname similar ,acestia facandu-si cont dupa ce au conversat cu ele, altii chiar din incapatanare vazand ca nu sunt luati in seama.Asadar nu trebuie neglijati guestii ,ei sunt membrii de maine. :;
Alessia

Cei mai enervanti mi se par cei din categoria "Silent in the dark"....nu imi place deloc senzatia de a vorbi singura, nu stiu de ce au impresia ca au optiunea de "invisible" :)).
Clara

Bine zis Larisa, guestii si membrii fara bani nu sunt de neglijat, ei pot aduce castig mare daca ii bagam in seama. Pot deveni si in cateva minute membri cu bani, mai ales ca unii din ei fac asta intentionat sa vada cum reactioneaza modelele.
No avatar
anastasia

Site-urile sunt pline de beggars, dar avem posibilitatea de a-i bana, bloca si nu vor mai fi prezenti in camera. M-am obinsuit cu ei, vor sa vada mult, de calitate si pe gratis. Great Lover...daca as avea parte numai de membrii care fac parte din aceasta categorie, ar fi minunat. Drama Lover sunt cei care treptat devin frustrati, gelosi si nu concep ca modelul sa nu le accepte avansurile sau propunerile.
No avatar
Alice

Da, este adevarat ca uneori Guestii pot deveni membri cu bani dar exista foarte multi care fac parte din aceasta categorie si mie una mi se pare mult prea mare bataie de cap si chiar pierdere de timp. In plus, nu stiu daca macar 10% din acestia sunt dispusi sa isi faca conturi de membri cu bani, prefer sa ma ma ocup de membrii care au deja bani. Guestii, de cele mai multe ori, sunt foarte lipsiti de respect, vorbesc urat si deranjeaza atat modelele cat si membrii cu bani si asta tocmai din cauza faptului ca nu au un cont pe site, sunt anonimi si asta le da sentimentul de putere si prind curajul sa spuna ceea ce in mod normal nu ar spune.
Membrilor Basic, in schimb, le pot oferi o oarecare atentie, au deja conturi... trebuie doar sa isi incarce cu bani daca vor cu adevarat sa vada ceva mai mult. In plus, nu sunt atat de impertinenti ca Guestii.
Scrie răspuns