Tipuri de membri

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
ReGina

Toate ne dorim membri precum ,,great lover'' sau ,,play member''.Daca toti ar fi ca ei,nici nu am avea timp sa respiram.Tocmai din acest motiv ii avem pe ceilalti, care au multe pretentii insa fara sa plateasca.Uneori ma amuza,alteori ma enerveaza si-i banez.Oricum,cei mai nesimtiti sunt ,,crazy beggars''.Acestora le merge jocul cu modelele noi,independente care chiar cred in promisiunile lor,ca le vor plati dupa show sau la salariu.
No avatar
Emanuelle

Se potriveste manusa...:))) Silent in the dark sunt membrii care isi fac conturi dar nu isi incarca niciodata contul.Oricine isi poate face cont pe site-uri dar putini chiar cheltuie bani.
No avatar
printzesa.mik

Sincer sa va zic,nu ii suport pe cei numiti de Leticia ,,not easy'',sunt cei mai enervanti membri.Mai bine as rade pe seama celor din categoria,,crazy beggars'',macar stiu la ce sa ma astept din partea lor,la nimic:)))).Eh,sunt fel si fel de membri,la fel ca si oamenii din viata de zi cu zi.Daca am discuta doar cu ,,play member'' sau ,,great lover''poate ne-am plictisi teribil.:))
Carina

Ador membrii care fac parte din categoria,,play member'',acestia intra pe site pentru privaturi,nu pentru a cersi show-uri in free chat.Insa,cei numiti de Leticia,,crazy beggars'',te innebunesc efectiv,au impresia ca totul li se cuvine si vorbesc urat cu modelele.
Scrie răspuns