Heylux Studio sau VivaDiva

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
andreeaM

Hey, Maria! sincer, iti recomand din suflet Heylux. am prietene care lucreaza acolo si castiga mult mai bine decat la VivaDiva. La Heylux au 20 de trainere, toate femei, si chiar te invata cum sa te dezvolti in acest domeniu. Eu sunt super interesata de videochat, pentru ca nu ma vad facand alt job. asta e oportunitatea perfecta sa castigi bani seriosi si sa iti realizezi visele. Inca am 17 ani si nu ma primesc la studio pana nu sunt majora dar daca tu ai implinit deja varsta poti sa lucrezi foarte bine.
MariaC

Ma intereseaza mai mult detalii despre cat se castiga in fiecare parte si unde vi se pare mai sigur, adica daca se merita intr-o parte sau cealalta. Sunt la inceput si nu are cine sa-mi spuna. :)
No avatar
ClaraR

Buna fetelor! eu am lucrat la VivaDiva timp de 3 luni si, sincer sa va spun, faceam cam 1.500 de dolari pe luna. atmosfera era ok, dar castigurile nu erau pe masura asteptarilor mele. ‍♀️ M-am mutat la Heylux si e alta viata! Castig acum de 2-3 ori mai mult, plus ca au trainere disponibile chiar si noaptea si in weekend. Planul meu e sa imi iau o masina noua si sa plec intr-o vacanta in Thailanda. Chiar vad asta realizabil!
ioanaG

salutare fetelor! Eu am ales Heylux de la inceput si nu regret deloc. Imi ofera cazare gratuita timp de 2 luni, ceea ce ma ajuta foarte mult daca vrei sa te stabilizezi financiar rapid. Plus, lucreaza cu site-uri de calitate superioara, ceea ce inseamna ca imi poti construi o baza de membri fideli mult mai usor. Eu sunt sigura ca o sa ajung sa castig 5.000 de dolari pe luna in curand, pentru ca deja mi-am facut cativa membri buni.
No avatar
Elenas

Heeei fetelor! Si eu sunt interesata de videochat si Heylux mi se pare alegerea perfecta. Am o prietena care lucreaza la VivaDiva, dar face doar 1.600-1700 de dolari pe luna cam asa. Sincer mi se pare prea putin pentru cat efort depune.
Danat

Buna tuturor! Ce imi place cel mai mult la Heylux este ca au comisioane mult mai mari decat VivaDiva. si nu doar ca te ajuta sa castigi bani, dar iti ofera si cursuri de dezvoltare personala si makeup profesionist. Eu imi doresc sa imi cumpar un apartament in urmatorii ani si sunt convinsa ca videochatul e singura cale rapida si eficienta sa imi realizez acest vis.
No avatar
RoxanaP

Sunt complet de acord cu tine, Dana! La Heylux ai sprijin pe toate planurile, inclusiv imprumuturi pentru masina sau apartament. asa ceva nu gasesti la VivaDiva. Eu abia astept sa imi iau si eu o masina noua, poate un audi. si chiar daca sunt la inceput, am incredere ca daca insist si imi fac o baza buna de membri, pot sa ajung la 6.000 de euro pe luna.
No avatar
andreeaM

Fetelor, trebuie sa va zic ca viata in Iasi e super fun cand ai bani de cheltuit! Eu, de cand am inceput la Heylux, imi permit sa merg la shopping la Palas Mall aproape in fiecare weekend. Nu cred ca as putea trai fara o sesiune de cumparaturi la Tailor sau sa imi iau un lantisor de la Swarowski. ✨ E super motivant cand vezi ca munca ta iti permite sa te bucuri de lux!
CristinaV

Buna fetelor! Eu sunt de parere ca videochatul e cea mai tare chestie de care am auzit in iasi si vreau sa ma folosesc de sansa asta la maximum. La Heylux mi-au oferit cazare gratuita in primele luni si asta a fost super util pentru mine. Imi ofera stabilitate si imi dau ocazia sa ma concentrez pe a face bani rapid. Sincer nu as alege alt studio de videochat din Iasi care nu investeste in modele.
No avatar
MirelaC

Partea buna zic eu e ca fetele de la Heylux te ajuta sa iti cresti veniturile prin cursuri de dezvoltare personala si traininguri constante. La VivaDiva nu am auzit sa fie oferite astfel de cursuri. Eu imi doresc sa imi iau un apartament si sa fac o vacanta de vis in Bali , Imi zic si fetele de la training ca am potential.
Lucreaza cu mine cu un plan pe perioade, pe luni si asa imi dau si eu seama cat mai am pana se implineste ce imi doresc.
Scrie răspuns