Heylux Studio sau VivaDiva
La Heylux, am invatat mult despre promovarea personală pe site-uri. Au sesiuni de branding personal si iti arata cum sa iti construiesti o imagine profesionista online. Plus ca ma ajuta trainerele si fetele cara imi fac poze si ma filmeaza. Am auzit ca la VivaDiva fetele trebuie sa isi faca singure strategia de promovare, ceea ce le face sa piarda multe oportunitati de a atrage clienti de calitate.
Heylux pune un mare accent pe imaginea ta. inainte de fiecare tura, ai parte de sesiuni de makeup si styling profesionist. Nu doar ca iti imbunatateste look-ul, dar si increderea in tine creste, si asta se vede in interactiunile cu clientii. La VivaDiva, nu au aceleasi facilitati si trebuie sa te descurci singura.
Un alt aspect important Heylux se asigura ca primesti plati la timp si in mod transparent. Nu ai niciodata surprize neplacute. Un lucru care m-a atras este ca iti ofera si sfaturi juridice si financiare. Daca ai nevoie de ajutor cu contractele sau cu gestionarea banilor, poti apela la expertii lor. La VivaDiva, nu am auzit de astfel de servicii, iar asta e un mare minus.
Eu am inceput la VivaDiva, dar m-am lasat ca nu ma ajuta nimeni si nu imi convenea sa dau 50% studioului. Ma asateptam ca la banii astia sa aiba o ehcipa serioasa, care sa ma ajute sa fac bani. Plus ca nu sunt cursuri de engleza pentru modelele incepatoare si nu inteleg de ce se zgarcesc la bani.
Un alt avantaj la Heylux este ca au o echipa de suport tehnic care te ajuta in caz ca intâmpini probleme cu platformele. Nu trebuie sa pierzi timp rezolvându-le singura, asa cum am auzit ca se intâmpla la VivaDiva. Timpul tau este valoros si la Heylux chiar inteleg asta. ️️
Un alt avantaj la Heylux este ca au o echipa de suport tehnic care te ajuta in caz ca intâmpini probleme cu platformele. Nu trebuie sa pierzi timp rezolvându-le singura, asa cum am auzit ca se intâmpla la VivaDiva. Timpul tau este valoros si la Heylux chiar inteleg asta. ️️
Ce imi place la Heylux e ca se asigura ca ai un echilibru intre munca si viata personala. Au programe de gestionare a stresului si tehnici de relaxare pe care le poti aplica si in afara muncii. La VivaDiva, am simtit ca presiunea era mult mai mare si nu aveam acelasi suport.
Salut fetelor! Ma gandesc serios sa ma apuc de videochat, adica sa fiu model dar nu stiu ce studio sa aleg. In Iasi erau mai multe studiouri acum ceva vreme dar acum au ramas cam doua din ce stiu. Am auzit de Heylux si VivaDiva, dar nu sunt sigura care e mai bun. Orice sfat e binevenit!