Cont Epayservice blocat

Lista completa a site-urilor de videochat precum si opiniile despre fiecare in parte. Posteaza aici daca ai descoperit un site nou.
Scrie răspuns
No avatar
Divk

Au marit din nou termenul cu inca 6 luni! Chiar nu putem face nimic?
No avatar
Divk

Eu nu mai pot să rezist, simt ca clachez… nu mai pot, SINCER! Am toate economiile , TOTI BANII acolo, am un copil pe care trebuie sa il cresc, mi-am terminat sanatatea lucrand noapte de noapte si acum am ramas fara nimic, Nimeni nu ne ajuta , nimeni nu face nimic cu adevarat ! Site-urile de streaming sunt la fel de vinovate pt ca au stiut ca au probleme si nu au incheiat colaborarea, nici macar nu ne-au atentionat! Sa fiti blestemati, cei care au facut asta! ‍↕️
No avatar
Divk

Cata delăsare vad din partea tuturor celor care ar fi trebuit sa ia atitudine! Ma socheaza! 👏
No avatar
Jesuis

Da, pana in 2 martie
No avatar
Ralph69

Am tot sperat ca o sa ne recuperam macar o parte din bani.
No avatar
Figuri

Nu am nicio legatura cu acest subiect.Dar am si eu o nelamurire, o curiozitate mai bine zis. Cum o persoana isi poate tine toate economiile intr-un cont strain. Cum poate avea incredere in asa ceva? Mai sigur e la saltea daca nu in bancile romanesti
No avatar
Divk

Am fost prea ocupata sa muncesc, mi-am dedicat aproape tot timpul muncii, nu am avut timp de altceva, nu am crezut ca exista posibilitatea sa raman fara bani. Am intrat in depresie, simt ca cedez, nu mai pot... nimeni nu a facut nimic sa ne atentioneze macar, pt ca se stia ca au probleme
No avatar
Divk

..............🥹🥹🥹 😔
No avatar
Divk

Mai este cineva pe aici?? 😔
No avatar
Anxmmx

Da. Eu încă sunt și mă tot uit dacă s a mai schimbat ceva.. mai are cineva vreo noutate?
Scrie răspuns