Cont Epayservice blocat

Lista completa a site-urilor de videochat precum si opiniile despre fiecare in parte. Posteaza aici daca ai descoperit un site nou.
Scrie răspuns
No avatar
Angie123

Da ,am apucat sa depun dar apoi din cauza licenței nu s-a mai rezolvat nimic
No avatar
eu22

Nici eu nu ma mai pot loga. Pare ca website-ul a disparut
No avatar
Jesuis

Hello!
Le-am mai trimis si eu inca un email celor de la MTACC sa ii intreb ce noutati mai au, ca au trecut doua luni de cand au cerut detalii si balance.
Acesta este raspunsul primit de la ei. Practic tot nimic....

Attached files
No avatar
burger

Bună tuturor! Nici eu nu mai am nici o veste. Știți cumva un avocat bun care știe cu ce se mănâncă videochatul?
No avatar
Jesuis

Anxmmx;n62146 wrote: Buna! Mie între timp mi au răspuns cei de la MTACC după ce le am scris când îmi voi putea accesa contul pentru a mi retrage banii blocați. Acum o luna a fost asta.. după mi au răspuns și mi au cerut sa le dau detaliile.. ( câți bani aveam și conturile)
Iar ieri mi au răspuns cu asta…
Mai are cineva noutăți?

Se pare ca raspunsul este standard, ai primit acelasi raspuns pe care l-am primit si eu, emailul este semnat cu acelasi nume. Practic suntem in acelasi punct, asteptam si nimic nu se intampla.
No avatar
Ralph69

Bună ziua, Mai are cineva răspuns? Nu cred că mai există șanse să recuperam banii.
No avatar
Jesuis

[ATTACH=JSON]{"data-align":"none","data-size":"large","data-attachmentid":62569}[/ATTACH] Hello!
Eu le-am mai scris celor de la MTACC un email, avand in vedere ca au trecut inca 2 luni de la ultimul raspuns pe care mi-l trimisesera, am primit acelasi raspuns. Incep sa semene cu epay, din pacate, nu stiu cat va dura aceasta situatie sau care sunt sansele de rezolvare.

Attached files
No avatar
Jesuis

Hello!
Eu le-am mai scris celor de la MTACC un email, avand in vedere ca au trecut inca 2 luni de la ultimul raspuns pe care mi-l trimisesera, am primit acelasi raspuns. Incep sa semene cu epay, din pacate, nu stiu cat va dura aceasta situatie sau care sunt sansele de rezolvare.​

Attached files
No avatar
Divk

Cei care au avut banii blocati la epayments si-au recuperat banii. Deja la noi durează de ceva timp , si nu vad nici un pic de miscare, doar vorbe
No avatar
Divk

Ce faceti, mai are cineva vreo noutate?? Cum putem sa ne recuperam banii?
Scrie răspuns