Cont Epayservice blocat

Lista completa a site-urilor de videochat precum si opiniile despre fiecare in parte. Posteaza aici daca ai descoperit un site nou.
Scrie răspuns
No avatar
Jesuis

Anxmmx;n59688 wrote: Hello! Mai are cineva vesti? Am completat și eu acel tabel cu detaliile.. și de atunci liniște totala.. mai nou am observat ca nu mai merge nici sa ma loghez in cont .. îmi da o eroare :)

Buna, care este eroarea pe care o primesti? Incerci sa te loghezi de pe computer sau telefon mobil?
No avatar
Divk

E ciudat faptul ca te poti loga in cont, din moment ce apare eroarea imediat dupa ce apesi pe “ Sign In” . Esti singurul pe care il aud care spune ca are posibilitatea de a se loga in cont.
No avatar
Jesuis

Probabil pentru ca m-am logat in mod constant, nu imi cere security key ci doar pinul pe care l-am setat si se logheaza imediat dupa introducerea pinului pe mobil. (pe pc nu am incercat).

Attached files
No avatar
Divk

Probabil ca esti singura persoana care se mai poate loga in contul ePayService
No avatar
Angie123

Bună ziua..nu am mai primit nimic de când am completat datele cerute ..Și eu mă pot loga încă în cont cu Google Authenticator.
No avatar
greencateyes17

Buna tuturor. Eu am tot verificat de multa vreme contul de epayservice sa vad daca s-au deblocat banii, nimic la mine, insa de foarte multa vreme imi apare eroarea aceea la logare. De cel putin 1 luna de zile! Si acum am trimis email la ei la suport si adresa de email nu este valida. Deci la mine e de multa vreme eroarea asta...ca si cum site-ul este dat jos.

Attached files
No avatar
Angie123

Bună ziua! Eu mă pot loga în cont încă, văd suma pe care o am și ultimul ticket a fost cu cerința de informații suplimentare..suma și wallet .... încă pot scrie ticket dar nu mai citește nimeni!
No avatar
Divk

Poti lasa un printscreen cu ultimul mesaj pe care l-ai scris la ticket?
No avatar
Angie123

Doar le-am scris că am trimis ce mi-au cerut în email ..dar se vede că nu mai citesc mesajele

Attached files
No avatar
Divk

Tu parca ai apucat sa depui si plangerea la OAFS, nu?
Scrie răspuns