Cont Epayservice blocat

Lista completa a site-urilor de videochat precum si opiniile despre fiecare in parte. Posteaza aici daca ai descoperit un site nou.
Scrie răspuns
No avatar
Divk

Gata, si-a recuperat toata lumea banii, vad ca nu mai este nimeni ingrijorat
No avatar
Jesuis

Si daca ne ingrijoram rezolvam ceva?
Nu cred ca mai are nimeni ce sa faca, cei de la MTACC raspund copy paste de fiecare data cand li se trimite un email: "Your email has been received. We are currently in the process of our investigations. We will provide you with an update in due time. Your cooperation and patience is duly appreciated. "
Probabil ca ar trebui sa ne obisnuim cu ideea ca nu mai recuperam nimic, atata timp cat nu exista solutii.
No avatar
Jesuis

juliahayes;n62701 wrote: eu sunt in grupul asta de telegram. aici se posteaza mai des , dar nici ei nu au gasit nicio solutie , din pacate :(

Poate ca exista o mica speranta, dar cu siguranta va mai dura destul timp pana la o eventuala solutionare a situatiei.
No avatar
Divk

Sunt banii lor , ori sunt banii nostrii? Ca nu ne recuperam banii este in mare parte vina noastra pt ca stam cu totii in pasivitate
No avatar
Jesuis

Hello! Se pare ca ar exista niste updates si ca avem de asteptat oricum, dupa cum se vede in acest link.
https://www.mfsa.mt/publication/mtacc-ltd-mtacc-and-or-institution/
No avatar
Ralph69

Hello, mai are cineva vre o veste?
No avatar
Angie123

Din păcate nimic nou.
No avatar
Jesuis

Hello!
Eu le-am mai trimis un email zilele trecute celor de la MTACC.
Raspunsul este la fel de evaziv:
"Your email has been received. We have updated the financial information of the Company and the financial position is being discussed/reviewed with the financial services regulator in Malta.We will be in a position to share further information shortly. Your cooperation and patience is duly appreciated."

No avatar
Angie123

Același răspuns am primit și eu pe data de 9 septembrie.
No avatar
Divk

Raspuns standard! Eu cred ca ne duc de nas cei de la MFSA, ei fiind cei care trebuiau sa le supravegheze activitatea, posibil chiar sa fie complici cu cei care au dat tunul asta, adica ePayService! Eu am o teorie, banuiesc ca ne lungesc cu tot felul de povesti, in asa fel incat sa treaca destul timp , astfel incat noi sa cadem din dreptul de a mai depune vreo plangere la o alta autoritate(judecatorie , tribunal in Malta) . Eu am mai avut o experiența cu ceva ani in urma cu niste persoane din Malta , iar autoritatiile ii acopereau pe ei, de aceea va spun, nu mai stati cu mainile in san!
Scrie răspuns