Daca am fundul mai mare pot fi model de videochat?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Filip

Carui barbat nu ii place sa vada sani mai mari sau un fund generos? Desigur trebuie sa stii cu sa iti pui in evidenta aceste daruri ale naturii B-)
Clara

Imi pare rau ca te contrazic styl, insa femeile nu au defecte ci complexe. Sa-i spui unei femei ca are defecte este devastant pentru ea.:-O
Clara

https://vimeo.com/114213418
Clara

https://vimeo.com/114213418
No avatar
Ivonne

Eu sunt de parere ca aceste "defecte" de multe ori sunt doar in mintea noastra. Complexele de inferioritate de cele mai multe ori iau nastere in copilarie si incet incet devin stil de viata. Este foarte important sa reusesti sa le depasesti si sa incerci sa te disciplinezi si sa te concentrezi pe ce faci bine, nu pe greseli, nu pe "defecte".

Incepe sa te lauzi in gand. Ai fost obisnuita sa te critici iar vocea ta interioara o sa iti sune fals la inceput cand iti spui "Bravo, sunt cea mai tare!" dar e nevoie sa o faci. Des!
Leticia

Ivonne;1767 wrote: Eu sunt de parere ca aceste "defecte" de multe ori sunt doar in mintea noastra. Complexele de inferioritate de cele mai multe ori iau nastere in copilarie si incet incet devin stil de viata. Este foarte important sa reusesti sa le depasesti si sa incerci sa te disciplinezi si sa te concentrezi pe ce faci bine, nu pe greseli, nu pe "defecte".

Incepe sa te lauzi in gand. Ai fost obisnuita sa te critici iar vocea ta interioara o sa iti sune fals la inceput cand iti spui "Bravo, sunt cea mai tare!" dar e nevoie sa o faci. Des!

Asa e, autosugestia chiar are efect, facand asta cu regularitate .Puteti sa va cumparati si cd-uri cu texte autosugestive pe care sa le ascultati in masina sau la servici.Chestia asta chiar e destul de practicata in America am observat.Si faceti sport fetelor, facand miscare organismul secreta hormonul fericirii,avand o stare buna garantat veti atrage membri
Money Makes the World Go Round
Carina

Mie mi se pare mai mult a fi o calitate decat un ,,defect''.Daca ,,mama natura'' te inzestreaza cu un posterior generos nu poti decat sa profiti te acest atu si sa iti modelezi cat mai frumos corpul prin exercitii fizice,sala:)
No avatar
Camelia

Leticia;1768 wrote: Asa e, autosugestia chiar are efect, facand asta cu regularitate .Puteti sa va cumparati si cd-uri cu texte autosugestive pe care sa le ascultati in masina sau la servici.Chestia asta chiar e destul de practicata in America am observat.Si faceti sport fetelor, facand miscare organismul secreta hormonul fericirii,avand o stare buna garantat veti atrage membri

din martie am reinceput sa fac sport, sa ma duc la sala. de prin toamna nu am mai fost si parca simteam nevoia de putina miscare. in afara de faptul ca iti da o stare generala de bine, corpul este mai tonifiat si toate fetele isi doresc acest lucru, nu-i asa?
Rebeca

Camelia;1770 wrote: din martie am reinceput sa fac sport, sa ma duc la sala. de prin toamna nu am mai fost si parca simteam nevoia de putina miscare. in afara de faptul ca iti da o stare generala de bine, corpul este mai tonifiat si toate fetele isi doresc acest lucru, nu-i asa?

ADEVARAT!!! cand fac sport ma simt mult mai frumoasa, mai atragatoare, e vorba de autosugestie, care ajuta mult la implinirea mea ;;)
Scrie răspuns