Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Alessia;1788 wrote: Apropo de sport, am un membru pe BongaCams care este arab si de fiecare data cand intra ma ia in pvt si ma pune sa dansez pe muzica arabeasca in jur de 3-4 ore incontinuu, ii place foarte mult sa ma vada uda de la atata dans ;;). De cand am membrul acesta merg mai rar pe la sala :))
Din contra, eu am un membru caruia ii place sa ma vada mancand. Ma ia in privat si ma pune sa mananc cantitati considerabile de alimente.:D
Cred ca este inevitabil ca aproape orice om sa aiba complexe, acest lucru este normal deoarece oamenii tind catre perfectiune chiar daca stiu ca nu o vor atinge niciodata. Persoanele care nu au complexe nu considera ca aspectul fizic este unul atat de important in viata lor sau pur si simplu, in viziunea lor, au atins deja perfectiunea. :D
Alice;1791 wrote: Cred ca este inevitabil ca aproape orice om sa aiba complexe, acest lucru este normal deoarece oamenii tind catre perfectiune chiar daca stiu ca nu o vor atinge niciodata. Persoanele care nu au complexe nu considera ca aspectul fizic este unul atat de important in viata lor sau pur si simplu, in viziunea lor, au atins deja perfectiunea. :D
Mi-as dori sa intalnesc un astfel de om, care a atins deja perfectiunea.Poate sunt, nu zic nu, dar sunt cazuri extrem de rare din punctul meu de vedere. Poate se accepta asa cum sunt, nu se critica atat de mult si sunt impacati cu ei insisi, dar marea majoritate a oamenilor ar schimba sau ar modifica macar un aspect fizic/psihic, daca nu chiar mai multe.
Este obligatoriu sa am o conditie fizica foarte buna, merg la sala din 2 in 2 zile si am grija ce mananc. Nu poti rezista ca baiat in acest domeniu, ca fata este ok, conditia fizica nu este atat de importanta. Fetele, indiferent de dimensiunile fundului sau sanilor, indiferent de kg sau inaltime, pot castiga foarte bine in acest domeniu, gusturile nu se discuta, fiecare femeie este frumoasa in felul ei.
anastasia;1792 wrote: Mi-as dori sa intalnesc un astfel de om, care a atins deja perfectiunea.Poate sunt, nu zic nu, dar sunt cazuri extrem de rare din punctul meu de vedere. Poate se accepta asa cum sunt, nu se critica atat de mult si sunt impacati cu ei insisi, dar marea majoritate a oamenilor ar schimba sau ar modifica macar un aspect fizic/psihic, daca nu chiar mai multe.
Cum ziceti si voi, poate sunt oameni care au senzatia ca sunt perfecti si ca nu au nevoie de nici o schimbare, dar asta este doar parerea lor despre propria persoana...cunosc astfel de persoane care se cred perfecte, nu au nici un complex, dar cei din jur spun contrariul. Eu cred ca aceste "defecte" sau "complexe" ne fac sa ne dorim sa fim mai buni din toate punctele de vedere, ne fac unici, umani si dornici de a invata sa ne descoperim calitatile.
bug.dan;1804 wrote: Cum ziceti si voi, poate sunt oameni care au senzatia ca sunt perfecti si ca nu au nevoie de nici o schimbare, dar asta este doar parerea lor despre propria persoana...cunosc astfel de persoane care se cred perfecte, nu au nici un complex, dar cei din jur spun contrariul. Eu cred ca aceste "defecte" sau "complexe" ne fac sa ne dorim sa fim mai buni din toate punctele de vedere, ne fac unici, umani si dornici de a invata sa ne descoperim calitatile.
Una este ceea ce crezi tu despre tine si alta total diferita este ceea ce cred ceilalti despre tine. In marea majoritatea a cazurilor, parerile nu coincid absolut deloc. Stii ca se si spune ca avem 3 fete diferite: cea pe care o aratam celorlalti,adica ceea ce vrem noi sa se vada; ceea ce se observa fara ca noi sa ne dam seama si cea pe care o stim doar noi. Cred ca cea din urma conteaza, adica parerea noastra despre noi, cu toate ca nu ar trebui sa exageram si sa ne consideram perfecti, pt. ca nu suntem. E o utopie, clar!
bug.dan;1803 wrote: Este obligatoriu sa am o conditie fizica foarte buna, merg la sala din 2 in 2 zile si am grija ce mananc. Nu poti rezista ca baiat in acest domeniu, ca fata este ok, conditia fizica nu este atat de importanta. Fetele, indiferent de dimensiunile fundului sau sanilor, indiferent de kg sau inaltime, pot castiga foarte bine in acest domeniu, gusturile nu se discuta, fiecare femeie este frumoasa in felul ei.
Suna foarte bine ceea ce spui. Sport + alimentatie echilibrata = corp armonios. Pe mine curiozitatea ma face sa mai deschid si paginile altor modele (atat fete, cat si baieti) si pot spune ca sunt ingrozita de ce vad. Evident, nu castiga deloc bine (de ce mai faci videochat daca castigi foarte putin?!). Da, atat timp cat "investesti" in aspectul fizic, cu siguranta si rezultatele financiare sunt pe masura.
bug.dan;1803 wrote: Este obligatoriu sa am o conditie fizica foarte buna, merg la sala din 2 in 2 zile si am grija ce mananc. Nu poti rezista ca baiat in acest domeniu, ca fata este ok, conditia fizica nu este atat de importanta. Fetele, indiferent de dimensiunile fundului sau sanilor, indiferent de kg sau inaltime, pot castiga foarte bine in acest domeniu, gusturile nu se discuta, fiecare femeie este frumoasa in felul ei.
eu una sunt pretentioasa si daca ar fi sa ma pun in locul unui membru, as alege pe cineva care sa arate foarte bine: sa aiba un corp lucrat, patratele :"> rezisti in domeniu, dar sa merite tot efortul, adica sa castigi banuti frumosi totusi, ca altfel te reprofilezi. in ultima vreme, am observat ca baietii de pe site-uri arata din ce in ce mai bine, parca se ocupa mai mult de ei, de apreciat de altfel.
bug.dan;1804 wrote: Cum ziceti si voi, poate sunt oameni care au senzatia ca sunt perfecti si ca nu au nevoie de nici o schimbare, dar asta este doar parerea lor despre propria persoana...cunosc astfel de persoane care se cred perfecte, nu au nici un complex, dar cei din jur spun contrariul. Eu cred ca aceste "defecte" sau "complexe" ne fac sa ne dorim sa fim mai buni din toate punctele de vedere, ne fac unici, umani si dornici de a invata sa ne descoperim calitatile.
ca tot suntem noi in secolul vitezei si al evolutiei ;;) cu totii mai schimbam cate ceva, mai imbunatatim, mai retusam ( mai si imbatranim, nu? din pacate :-S )
Mi se pare un atu ca o fata sa aiba posteriorul mare.Majoritatea barbatlor sunt innebuniti dupa formele generoase.Fiecare femeie,indiferent de aspect, trebuie sa fie multumita si sa aiba incredere in ea pentru ca si cei din jur sa o perceapa la fel.Oamenii sunt diferiti,insa se poate ajunge la un numitor comun printr-o alimentatie sanatoasa si sport de calitate.
Forumvideochat.ro este, din 2006, cea mai bună sursă de informații despre videochat în Iași și din țară. Un grup de modele de videochat a creat această comunitate online pentru fetele care își doresc să se angajeze în domeniu.
Treptat, tot mai multe actuale sau foste modele de videochat au început să își împărtășească experiențele lor în videochat în Iași. Astfel, forumvideochat.ro a devenit cel mai căutat site cu păreri și discuții despre modelling.
Dacă îți dorești să câștigi bani ca model, forumvideochat.ro e sursa perfectă pentru informarea ta. Aici poți afla opinii despre cele mai bune studiouri de videochat din Iași. Modelele îți pot oferi păreri despre Heylux, Paradiz, VivaDiva, Lucky Studio, Preziosa sau Vixen.
Orice fată interesată de aceste studiouri de videochat din Iași poate pune întrebări la liber. Pentru a deveni membră a comunității, e suficient să îți creezi un cont gratuit.
Cele mai populare teme de discuție pe forumvideochat.ro sunt:
„Care e cel mai serios studio de videochat din Iași?”,
„Cine e cel mai bun studio: Heylux sau Vixen? Lucky Studio sau VivaDiva? Preziosa sau Paradiz?”
În prezent, forumul este moderat de modele active în cele mai mari studiouri din Iași, ceea ce îți oferă acces la experiențe reale și sfaturi valoroase.
Ca membră, poți deschide noi subiecte sau poți participa la discuțiile existente. Sau, pur și simplu, poți citi ce au scris alte fete. Accesul este 100% gratuit.
Singura regulă: respectul față de celelalte membre.
Scopul forumvideochat.ro este să îți ofere informații reale și utile despre studiourile de videochat din Iași și din restul țării – ca tu să știi unde merită să aplici.
Tot aici afli cum poți câștiga mai mulți bani, ce întrebări să pui la interviu și la ce să fii atentă în colaborarea cu un studio.
Ne dorim ca acest site să îți fie cât mai folositor și îți urăm, din toată inima: „Bine ai venit pe forumvideochat.ro!”