Help! Declaratie venituri 2023

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Cata

Ce comentarii citesc, fereasca... De ani buni sunt aceleasi discutii pe forum cu fiscalitatea. Mereu aceleasi amenintari si temeri ca vine Pulea peste noi. Eu va zic ideea mea, voi faceti cum vreti: Am facut socoteala cat am de dat (oricum n-am castigat cine stie ce), am facut o mica pusculita in care am strans o parte din suma si am sa ma duc sa platesc doar daca sunt somata/ obligata. O sa mai strang ceva pe parcurs ca nu-i timpul pierdut, daca nu-mi ajung banii ma descurc eu intr-un fel. Am sa ma duc doar daca ma cheama si PUNCT.
Nu inteleg toata panica asta. Succes in ceea ce faceti si sa nu renuntati indiferent de ce auziti sau necazuri intampinati.
No avatar
Cata

Asa este. Doar ca daca te prinde in 2025 cu ce faci de la 1 iulie 2024 iti ia 70%. A venit 2025 si nu stim noi? :))) Eu ma refer la 2023 si la modelele ce au sume mici. Daca doreste cineva pfa, srl, du face cum vrea. Cand nu o sa se mai poata ''asa'' pe metoda ''traditionala'' aia e...
No avatar
lube69

MFC_Model;n61255 wrote: La sume mici nici eu nu mi as bate capul…

Ce înseamnă sume mici?
No avatar
Cristina22

Cititi bine legea cu 70% . Este pentru venituri ce nu pot fi dovedite. In cazul nostru evident ca le poti dovedi cu extrase si raportul de la site. Nu e cazul nostru cu cei 70%.
Sand

Aceiași curiozitate o am și eu ce înseamnă sume mici .....
No avatar
Cata

Exact, am citit legea aia acum cateva luni si spunea ca este pt cei ce lucreaza in strainatate a caror venituri nu pot fi justificate!
No avatar
Figuri

Lasa-i in pace sa isi dea cu parerea.Ca sunt numai idioti/idioate care habar nu au ce vorbesc.Imi e scarba de oameni prosti.Dar...traiesc printre noi,nu avem ce sa le facem
No avatar
Cristina22

Referitor la aia 70%

Attached files
No avatar
Cata

Exact! Acesta este un articol, doar ca daca te uiti in lege pe site-ul Anaf spune ca acele venituri a caror sursa de provenienta este neidentificata, in special la cei care castiga bani in strainatate. Este o lege facuta pt ca sunt multi care fac te miri ce in strainatate, fura, vand droguri etc si ii declara ca fiind altceva. Ca o spalare de bani. Iar legea asta este facuta ''special''pt ei.
Nu au treaba cu noi...
No avatar
Lolalola

Ne-i-den-ti-fi-ca-te. Bai, voi astia cu agitat spiritele, va incalziti sa starniti panica in potarnichi? Folosim acelasi Google oare?
Scrie răspuns