Ce comentarii citesc, fereasca... De ani buni sunt aceleasi discutii pe forum cu fiscalitatea. Mereu aceleasi amenintari si temeri ca vine Pulea peste noi. Eu va zic ideea mea, voi faceti cum vreti: Am facut socoteala cat am de dat (oricum n-am castigat cine stie ce), am facut o mica pusculita in care am strans o parte din suma si am sa ma duc sa platesc doar daca sunt somata/ obligata. O sa mai strang ceva pe parcurs ca nu-i timpul pierdut, daca nu-mi ajung banii ma descurc eu intr-un fel. Am sa ma duc doar daca ma cheama si PUNCT.
Nu inteleg toata panica asta. Succes in ceea ce faceti si sa nu renuntati indiferent de ce auziti sau necazuri intampinati.
Help! Declaratie venituri 2023
Asa este. Doar ca daca te prinde in 2025 cu ce faci de la 1 iulie 2024 iti ia 70%. A venit 2025 si nu stim noi?
)) Eu ma refer la 2023 si la modelele ce au sume mici. Daca doreste cineva pfa, srl, du face cum vrea. Cand nu o sa se mai poata ''asa'' pe metoda ''traditionala'' aia e...
-
Cristina22
Cititi bine legea cu 70% . Este pentru venituri ce nu pot fi dovedite. In cazul nostru evident ca le poti dovedi cu extrase si raportul de la site. Nu e cazul nostru cu cei 70%.
Exact! Acesta este un articol, doar ca daca te uiti in lege pe site-ul Anaf spune ca acele venituri a caror sursa de provenienta este neidentificata, in special la cei care castiga bani in strainatate. Este o lege facuta pt ca sunt multi care fac te miri ce in strainatate, fura, vand droguri etc si ii declara ca fiind altceva. Ca o spalare de bani. Iar legea asta este facuta ''special''pt ei.
Nu au treaba cu noi...
Nu au treaba cu noi...