Help! Declaratie venituri 2023
-
AnaAreMere
Asculta Erika Isaac - Macarena. E despre tine, țăran infect. Și acum marș ca ma plictisești. Nu poți să-mi faci față, ești prea analfabet. Dispari!
-
AnaAreMere
Si tu sa ti-l schimbi în "InTheJail" sau "BehindTheBars"
)))
-
Intheshadow
Eu nu inteleg ce te intereseaza pe tine daca cineva plateste sau nu taxe,cand o face si cum o face,vezi ti draq de treaba ta acolo si nu mai forta tu lumea sa faca ce spui tu,si nu mai sapa tu groapa altora,ca pici tu in ea,acum vb de puscarii si tampenii,du te ba femeie psihopata ce esti la Obreja
-
AnaAreMere
În primul rand ca nu ma interesează pe mine de voi, pe voi va interesează de noi! Deci este fix invers! Atat tu cât și tovarășu' tău Figuri pe burta goala înjurați și jigniți fetele care își dau cu părerea pe aici. Care se interesează de subiect, care se duc la anaf, care își declara. Voi le jigniți și săriți pe ele FARA VREUN MOTIV. Nu te interesează subiectul? Move the fucking on! Nu-mi pasa literalmente dacă voi va plătiți impozitele sau nu, efectiv! Ma interesează doar sa nu mai jigniți alte persoane fără motiv care își exprima opiniile sau experientele pe acest forum! Nu va convine? Nu aveți decât sa ieșiți voi de pe acest forum! La fiecare postare în care o fata vine și împărtășește experienta ei cu taxele, apar cei 2 cavaleri ai internetului care ii iau morții la plimbare și ba o trimit la OBREGIA (nu Obreja btw), ba la Mina Minovici, ba ca e proasta, ba ca e nu știu ce. Terminați o data cu măscările și vedeti-va de viata voastră asa cum vreți sa o trăiți! Nu ne pasa și nici vouă de noi! End of story!
-
AnaAreMere
Vezi-ti ma baiatule de vândut vibratoarele de la lovense la juma' de preț și nu te mai preocupa tu de mental health-ul meu. Ca singurul bolnav psihic de aici ești tu care nu te poți exprima civilizat pe un forum chiar dacă ai o discuție în contradictoriu sau o diferență de opinie. Nu vezi ca ești penibil și nu te ia nimeni în serios? Tot te iei de fete gratuit prin comentarii, jignești și instigi la agresivitate din NIMIC. Tu du-te și fa-ti un control la cap. Vezi ca poți sa acoperi terapia pe o săptămână cu vibratoarele alea ce le vinzi și lasa-ne pe noi cu taxele noastre ca nu ne pasa de tine!
Opritiva oamni buni sa ramanem la subiect si sa ne ajutam ca sunt sigura ca 99% din forum este interesat de subiect taxe anaf nu de cearta eu sunt dispusa sa platesc la naiba si nu stiu sa fac un cacat de DU lasatio naiba ca vom avea noroc mai mult dar din dar se face rai
)))
-
OfeliaPitt
Si-a bagat cineva CNP la Mfc ? Eu am cerut azi Early Payment sa vad daca imi fac plata fara sa fi bagat CNP. Inca astept...
-
Daniela1234
Ati primit explicit mesaj de la vreun site in care sa spuna clar ca au declarat pentru voi din 2023 si ca au trimis raport catre UE acum in ianuarie?