Help! Declaratie venituri 2023

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
EllaM.

" Payouts accountability
Due to the DAC7 law now in effect in the EU, we are required to collect and report additional information on payees who reside in any EU Member State. Additionally, the selected individual will be subject to reporting for payouts made in 2023. "

Asta este mesajul afisat de Stripchat pe contul meu. Prin urmare siteurile vor raporta si 2023...cum era de așteptat :(
No avatar
DeeaCam29

Eu una plang ! Puteau macar sa raporteze veniturile incepand de anul asta, sa ne de a timp si noua eu una abea am aflat de dac7 la inceputul luni feb :(
EllaM.

si eu am fost terminata ieri toata ziua.. mi am calculat ca am de dat cel putin 10K euro pt 2023... se calculeaza 10 % din venitul pe tot anul + CAS 7.600 lei + CASS 18.000 lei... e rau de tot, acuma incerc sa fac bani ca sa platesc pentru anul trecut
No avatar
Lolalola

[USER=9194]Cata[/USER], in cazul in care decizi pentru Pfa sau Srl, vei vedea ca Libra are listat "videochat" cand aplici pentru un cont la ei. Deci acolo poti merge la sigur ca si banca ce colaboreaaza cu industria. Daca decizi sa ramai fara forma juridica si totusi vrei sa declari venturile, DU venturi din strainatate sau drepturi de autor.
No avatar
DeeaCam29

jesus ! Si tu cu ce mai traiesti ??? Astia nu sunt sanatosi la cap munca nu merge wow si avem si noi chiri intretinere uni dintre noi copii in cazul meu ! Normal ce le pasa lor ! Cred ca ei abea asteptau momentul ! Sa ii ia dracu pe toti cu legea lor si anaful lor !
No avatar
AlexxaSymbol

Ella, nu mai suni tu o data la anaf si intrebi asa, pentru declaratia unica, pe drepturi de autor, se poate plati an de an fara sa intram in categoria de activitate economica cu caracter de continuitate? Dar intai mentionezi drepturile de autor, nu spui nimic de videochat, abia apoi in caz ca spune ca da, ca se poate plati ca persoana fizica pe drepturi de autor an de an fara sa fie nevoie de fiscalizare ii spui si de videochat si in caz ca zice ca videochat-ul nu intra in categoria asta ii spui ca ba da, se poate plati si sub forma de drepturi de autor. Nu intrebati contabili si firme de contabilitate treaba asta pentru ca e lesne de inteles ca o sa zica ca trebuie sa ne fiscalizam, altfel ei cum ar mai exista? Trebuie intrebat si lamurit direct de catre anaf ... simplu!
No avatar
AlexxaSymbol

Mi se pare penibila treaba asta cu obligarea fiscalizarii, adica in domeniul nostru e absurd cum suna persoana fizica autorizata, adica ce, prostituata virtuala autorizata? Pe fetele de la bulevard nu le obliga sa devina autorizate de vreme ce presteaza o activitate economica cu caracter de continuitate?! Pe bune e de rasu plansu :)) iar srl, ce naiba frate, nu am studio, sunt model independent si asa am fost dintotdeauna, tratateaza-ma ca atare si ca ce sunt, o persoana fizica si atat. De asta si cred ca ar fi logic sa se poata plati sub forma drepturilor de autor an de an fara obligare de fiscalizare, dar confirmarea asta o poate da doar anaf... sa nu mai aud de firme de contabilitate marete si contabile la 1000 lei ca nu am ajuns sa platesc chirie la un contabil !
No avatar
lube69

Cata;n60753 wrote: Acum am intrat pe ManyVids sa vad daca mai am contul activ si vad ca l-au dezactivat. Nu am vrut sa bag cnp. Imi spuneau sa bag tax nr pana pe 31 ian si nu am bagat nimic. Mai aveti vreuna acest site. Parca Iube69 avea...?

Eu am cont pe many vids dar nu am făcut niciodată pe el peste 2000.$
No avatar
lube69

Cata;n60753 wrote: Acum am intrat pe ManyVids sa vad daca mai am contul activ si vad ca l-au dezactivat. Nu am vrut sa bag cnp. Imi spuneau sa bag tax nr pana pe 31 ian si nu am bagat nimic. Mai aveti vreuna acest site. Parca Iube69 avea...?

Eu am cont pe many vids dar nu am făcut niciodată pe el peste 2000.$ cu alte cuvinte nu mi-au cerut cnp_ ul.
No avatar
lube69

in concluzie , acum dimineata am completat formularul pe stripchat ! deci si acest siteu raporteaza pe 2023 ! strichat nu mi-a mers cum merge la alte fete niciodata ,asa ca dupa ce im scot banii am sa ma pis pe el dal dracu am o luna cu 100 $ . dintre toate vad ca MFC SI CB nu raporteaza ! asa ca am sa raman on doar pe ele ca misca fata de altele cel putin pt mine ! e adevarat ce spun eu? doar MFC SI CB nu raporteaza ? in rest vad ca toate raporteaza !
Scrie răspuns