Help! Declaratie venituri 2023
Eu am tot sperat ca raporteaza si ei gen ca au facut plati catre cosmo dar nu suma numele toate detalile despre noi ! Ce aiurea pai asta inseamna ca noi chiar nu mai avem nici o scapare sa mai mergem ca pana acum ! Ne au incoltit bine rau de data asta!
imi vine sa plang!
-
anabeauty37
da, din pacate fetele care nu au incasari mari vor cauta alte joburi, iar cele cu incasari bune se vor legaliza rapid.. asta e. bine ca a mers asa si atat , acum ideea e ca ca inca putin e martie si voi inca va ganditit daca sa va legalizati sau nu .. Oricum intrati si pe amber forum acolo sunt si reprezentantii legali stripchat, au anuntat si ca .. All payouts for 2024 will be informed in 2025 .. si deasememna ca vor raporta tot ce s a incasat pe 2023
-
anabeauty37
deea, eu de cand zic, si pe anul asta inca putin e martie si voi va ganditit daca sa va legalizati . ca ian febr deja nu mai aveti ce face din urma .. legalizatul asta e cama sa.. ai deschis firma pfa din martie nu poti adauga din urma ian febr, .. macar pe anul asta sa va agitati, si sunt convinsa ca ce spune contabila cu acea declaratie unica nu este ok, asa cum stia de la anaf si de faptul ca se vor raporta.. dar nah, aici nu ma bag , dar presimt ca dupa luna mai vor spune fetele pe aici ca asa e.. cele care astepta sa incerce varianta asta ..
-
anabeauty37
Nimeni nu stie , Deea... aici e problema .. ce puteti face macar de acum si pe 2023 nu se stie... nimeni nu stie pentru ca normal era sa fiti in legalitate sa platiti taxe gandesc ei .. acum ca nu le ati platit nici contabilii nu au solutii se pare pt 2023 . dar poate stie careva , eu zic ce stiu din patea celor cu care lucrez eu . , poate cand si daca va cheama va da si o posibilitate sa platiti .