Help! Declaratie venituri 2023
-
anabeauty37
succes! daca tu reusesti asa sa ne spui si noua, eu cred ca spune dansa are o firma f mare de contabilitate sunt multi contabili acolo . da poate o fi cum spui tu si nu stiu ei
-
Cristina22
Normal ca un contabil nu o sa te sfătuiasca sa mergi pe DU niciodata. Te pierde ca si client... Trebuie înțeleasă si perspectiva asta.
-
anabeauty37
Lulu, daca tot mi am batut capul sa fac paxum busness pentru mfc am mutat toate siturile si platile in el ies mai ieftin la comision mai ales ca chaturbate pt plata directa cer 45$ fiecare transfer , eu de ani lucrez asa cu paxum busness dar da, pe stripchat, cb poti face transfer direct daca vrei in contul firmei dar costa .
-
Cristina22
Nu e o suma pana la care sa poti cu DU. Ce se tot vorbeste este de plafonul de 60.000 euro pe an pt TVA, dar si asta nu ni se aplica din moment ce banii ne vin din străinătate si nu din romania.
-
Cristina22
Cred ca vorbesti de baza de calcul (plafoanele) la cas si cass
-
anabeauty37
in conditiile in care taxele sunt pe venit si nu pe profit ce relevanta are cat bagi ca si cheltuileli pe firma ? luly, scuze nu stiu cum sa dau reply , tu faci 100000 mii euro si ii scoti pe dividente sa te folosesti de ei . , 8000 se duc la stat taxe dividente , daca tu folosesti acesti 100000 in firma si nu ii scoti pe dividente nu mai platesti taxa pe dividente ca nu ii mai scoti , plus avantajul ca poti plati cu banii firmei, gen iti trebuie pc nou il cumperi pe firma, in loc sa fi scos 1000 e din firma pe dividente sa cumperi personal un pc, mai bine pe firma si nu mai plateste 8% dividentele plus bilantul contabil sa iti scoti pe dividente . nu sunt contabil dar eu la mine in firma am platit la dividente doar ce am scos pe dividente, ce n am scos e investitia in firma ..platesc impozitul pe venit 1% plus ce scot pe dividente acum e 8% ..