Help! Declaratie venituri 2023
Ma plictisesti atat de tare incat nu am avut dispozitia sa iti citesc tot mesajul.poate nici la jumatate nu am ajuns.pizdica,vezi ca te aprinzi tare si degeaba.am ajuns pana unde zici ca am scris ca ma incadrez in 12000 sau ceva de genul privat.Eu iti scrius si aici si in privat sa vezi ca nu imi este teama de nimeni si de nimic.eu nu fac videochat ca nu sunt o persoana de sex feminin.asta pentru a te calma putin sper.te-ai certat cu o alta p.iz.da imaginara pana acum.eu am vrut doar sa te provoc sa vad cat duci.nu am nimic cu tine ca vad ca esti pe bune foarte dusa cu pluta...pacat de tine.sigur esti o masinarie de facut bani.astea care au probleme mintale fac bani ca nu tin cont de ce baga in ele...
-
evafromheaven
E cineva care plateste taxele cu declaratia unica prin drepturi de autor? (Model independent)
-
AnaAreMere
Gender-ul unei persoane nu contează, poti sa ai un caracter infect indiferent de acesta. De fapt acum m-am lămurit și mai mult. Girls support girls, mai ales în meseria asta. Tu ai demonstrat clar ce poți. Și anume faptul ca discreditezi femeile și mai ales, pe cele care chipurile "își vând corpurile". Oricum ar fi, mental health-ul nu este un subiect de luat în derâdere. Și faptul ca shame-uiesti persoanele pe baza sănătății lor mintale overall e greșit. Am sa ma retrag din aceasta discuție. Nu am ce discuta cu misoginii, infractorii, analfabeții și persoanelor cu lipsa de empatie fata de anumite categorii sociale. Ai demonstrat ce era de demonstrat. Mai departe, n ai decât sa trăiești în bula ta în care ți se pare corect și normal sa te comporti asa în societate. Pentru ca mai devreme sau mai târziu o sa primești exact ceea ce meriți. La revedere!
Iar te-ai murdarit la gura de engleza.Habar nu ai sa vorbesti.cum dracu sa spui 5 cuvinte in romana si 2 in engleza...la facultatile alea facute cred ca ai invatat.vezi ca te-ai convins ca ai luat foc ca proasta degeaba si nu ai rezolvat nimic decat ti-ai facut nervi...eu zic data viitoare sa gandesti inainte de a te baga in seama cu cineva si a vorbi ceva.daca poti.dar daca nu e creier...hai sa aratam gaozul
)
Nu am inteles de ce iei foc asa tare ca nu vrea cineva sa isi plateasca taxele si incearca sa faca oamenii normali ca nu se va intampla absolut nimic daca va merge in continuare asa cum a mers si pana acum,adica sa nu plateasca.probabil te fute vreun politician care fura din taxele alea pe care tu le platesti.ca alt motiv nu vad.
-
AnaAreMere
Ești exagerat de cretin/a. Whatever your gender is. Vorbesc cum vreau, atât timp cât o fac corect gramatical (unlike you), nu e vina mea ca nu știi engleza sau ca ești blocat în anii 2000, undeva la 40 de ani. Și btw: la ASE am făcut una dintre specializări în limba engleza, pentru ca dacă te-ai fi dus la vreo facultate, ai fi știut ca exista specializări și profile pe care poți sa alegi în ce limba sa le faci. Dar evident, ce sa știi tu. Ești evazionist/a, analfabet/a, opărit/a, misogin/a și n-ai nici 2 neuroni. De ce ma ambalez? Ma fute vreun politician? Eww, disgusting. Ma ambalez pentru ca încurajezi fetele de pe aici sa facă infracțiuni ratatule/ratato (I don't want to assume what your gender might be but I'm 99% sure that you are a fucking incel) - baga translate, baga translate. Știu ca nu știi engleză. Vreau sa te forțez sa înveți:*. Le îndrumi sa meargă pe nașpa când efectiv nu mai ai cum! Dacă în anii precedenți puteai, de acum nu mai poți. Ti-am mai spus și iti repet: suntem în 2024, trezeste-te! Ești atât de pro(a)st/a încât nu te duce capul sa realizezi ca nu doar tu și cu labarii tai (care te citez: "îți dă tokeni") știu ca tu faci videochat. Toți furnizorii de servicii de internet știu pe ce pagini umbli, știu istoricul tău, iti știu IP-ul. Paxum nu e un e-wallet pentru spălare de bani, Paxum își plătește taxele la rândul lui, el doar eficientizează procesul de primire și de trimitere al banilor din diverse domenii, printre care și videochat, dar nu este mașina ta de spălat bani. Ești blocat/a în trecut în care puteai sa faci cacaturi pe internet fără repercusiuni. Acum nu mai e cazul! Și nu mai face aluzie la persoanele care au cu adevărat o problema mintala. Chestiile astea nu ai voie sa le folosești ca jigniri în nicio circumstanță, jeg uman. Handicapul sau retardul unor oameni nu e subiect de cearta, nu e jignire sau insulta. Totul are o limita. Potoleste-te!
-
AnaAreMere
Also, eu nu ma enervez. Ca nu am de ce și nici pe cine. Doar mi-e o scarba imensa pe persoanele de teapa ta care nu vor sub niciun chip sa evolueze din niciun punct de vedere. Tot acolo în trecut, într un sat uitat de lume, vai de capul tău, fara acces la o educatie, la cultura, la o scoala buna, la un mediu prielnic dezvoltarii personale si intelectuale.. Tineretul din ziua de astăzi poate mai mult decât generațiile anterioare, care chiar dacă voiau nu puteau evolua sau creste dpdv al intelectului și al dezvoltării personale deoarece aveau mintile sau usile oportunitatilor inchise. E doar foarte trist sa știu ca mai exista astfel de persoane in ziua de azi, ca tine, cu gândire comunista, cu un intelect sub nivelul marii, cu o lipsa crasă de empatie și neancorat în realitate și în actualitate. E trist, mi se rupe inima sincer. Cred ca ne mai trebuie încă vreo 4-5 generații sa ajungem și noi ca vesticii, noua, românilor.. cu astfel de specimene ca tine, care sa ne reprezinte. 
Ti-a murit cineva de curand?Sa ma pis pe mormintele lor...Zau ca esti dusa rau.Ti-ai facut vreun control?daca nu,du-te pasarica la doctor.zau ca daca as da de una ca tine pe pamantul asta sa vorbesc 5 minute cu ea,te-as scuipa in ochi dupa primele cuvinte.Imi e scarba de futaturile proaste asa cum esti tu.Mai ma gandesc ca ai o problema si de acolo retardul asta mintal...Nu cred ca te fute nimeni decat plasticele.Ca cine dracu ar sta langa una asa dusa cu capul ca tine...sigur lipsa de ceva ciocan real te-a prostit asa
Tu nu vezi retardato ca nu ai ce sa imi faci?nici macar cum sa ma baneze cineva pe site-ul asta.Te ambalezi degeaba.si eu fac misto de o idioata ca tine care sigur duce lipsa de p.ula reala.Bagi doar plastice in tine...iesi pe strada sa prinzi ceva real,poate te mai calmezi
)