Help! Declaratie venituri 2023
-
Si eu sa ma pis pe toată familia și toți morții tai de la a 5-a generatie incoace de incultu' și țăranu' pulii. Abia astept sa vii aici pe forum plângând când vine balena albastra sa te ridice și sa te cazeze la pat supraetajat la Rahova, unde ti-e și locul. Abia astept sa te f*ta în cur toți infractorii. Marș jeg uman și infect!
-
N am ce să-ți fac? Lasă că o să aibă mascații ce sa-ti facă. Cat de curând. Bucura te de libertatea care ti-a mai rămas, ca nu mai e mult din timpul asta liber ramas. Bulangiu jegos și împuțit, misogin de 2 bani, sa-ti bag muie și sa ma pis pe fața ta de țăran opărit. Mori du-te dracu' !

Crown;n59742 wrote: Buna Eva !nici eu nu stiu cum sa fac
am depasit si plafon si nici nu am inteles pana la urma !daca am 78 000 $ platesc 19% tva sau 10 % + cas si cass?
Intru in depresie clar ....din decembrie nu mai rezist !
pai dc esti pe pers fizica.. deci nu ti au intrat acei bani pe srl.. ei plati pentru ei 10% si cas si cass...

pai dc esti pe pers fizica.. deci nu ti au intrat acei bani pe srl.. ei plati pentru ei 10% si cas si cass...
Crown;n59742 wrote: Buna Eva !nici eu nu stiu cum sa fac
am depasit si plafon si nici nu am inteles pana la urma !daca am 78 000 $ platesc 19% tva sau 10 % + cas si cass?
pai dc esti pe pers fizica.. deci nu ti au intrat acei bani pe srl.. ei plati pentru vei 10% si cas si cass...

pai dc esti pe pers fizica.. deci nu ti au intrat acei bani pe srl.. ei plati pentru vei 10% si cas si cass...
-
Wow,ai incasari mari, bravo.
Cred ca cel mai bine e sa apelezi la un contabil si sa deschizi SRL avand in vedere incasarile uriase .
Sau chiar si un PFA pe Solo.ro,acolo te ajuta ei cu totul
Cred ca cel mai bine e sa apelezi la un contabil si sa deschizi SRL avand in vedere incasarile uriase .
Sau chiar si un PFA pe Solo.ro,acolo te ajuta ei cu totul
-
Eu am incasari mici ,nu se merita sa deschid SRL sau PFA!
De aceea ,voi plati prin declaratia unica
De aceea ,voi plati prin declaratia unica
-
Buna fetelor! Este cineva care isi plateste taxele ca persoana fizica si ne poate lamuri daca poti plati an de an sub forma drepturilor de autor ca persoana fizica sau te obliga legea daca activitatea are caracter de continuitate sa treci ca PFA sau SRL? La PFA au crescut foarte mult taxele iar ca SRL este bataie de cap cu contabilitatea, facturarea si banii care ii scoti doar trimestrial. Singura varianta care a mai ramas rentabila este sub forma drepturilor de autor ca persoana fizica ca iti poti aplica cotele de reducere de 40% insa nu stiu cat timp te-ar lasa sa faci asta pana ar decide ca e cu caracter continuu si trebuie sa te fiscalizezi? Eu sunt plecata din RO si nu pot lua legatura cu contabili/avocati romani, daca a vorbit cineva si are informatii va rog sa le oferiti, sa ne ajutam reciproc. Si inca o nedumerire, am vazut ca unii zic pentru venituri din afara ca trebuie platit doar CASS, altii zic ca trebuie si CAS, care e valabil? Pupici!!