Help! Declaratie venituri 2023

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Intheshadow

Lasa ma mai fata pe mn cu ce spune Streamate,astia mint mult si nici nu ti dau tie detaliile adevarate,iti tranteste acolo un raspuns,ca sa nu spui ca nu ti au zis nimic si cica te au lamurit,intelege odata ca deja ma disperi,unde raporteaza Xlove,raporteaza si astia…
No avatar
Geany

Buna seara gagici,

De cand cu noua lege dac7 e drept ca m am speriat putin.
personal nu mai lucrez din mai.
deci ar trebui sa declar ianuarie mai 2023 si ma refer doar ca chaturbate, ca doar acolo am peste 2000$ , streamate si xlove nu am adunat 2000,
ar mai fi stripchat dar ei au zis ca nu declara.
problema mea e alta, am incasat banutii pe cosmo, dar cosmo este pe numele iubitului meu.
in cazul asta cum doamne iarta ma depun declaratia daca atunci cand trebuie sa atasez extrasul de cont apare alt nume.
nu l intreaba si pe el de “sanatate”?
ce naiba sa fac? Nu stiu cum sa procedez,
ceva sfaturi va rog …
No avatar
Cata

Buna. Chaturbate a spus intr-un final ca nu declara. Nu declara nimic, n-ai de ce.
No avatar
aca

Cata;n58837 wrote: Buna. Chaturbate a spus intr-un final ca nu declara. Nu declara nimic, n-ai de ce.

da? ai de la ei un raspuns? poit pune un printscreen sau copy paste? ca eu cand am intrebat mi au sp ca ei se conformeaza legilor dac7.. cand am intrebat daca pe anu 2023 sau 2024 nu au mai raspuns specific, ci doar ca ei se conformeaza dac7.... da ma gandesc ca cine mi a raspuns nici nu prea stia exact...
No avatar
Geany

Si mie CB mi au zis ca se vor conforma legii DAC7…..acum nu stiu.
astazi imi spunea cineva din domeniu ca si paxum si cosmo ar raporta.
doamne iarta ma ca nu stii ce sa mai crezi.
No avatar
Intheshadow

Paxum nu declara nimic,de unde chestia asta?mai terminati odata ca o sa scrieti ca si biserica ortodoxă o sa declare la anaf
No avatar
Geany

Am spus ca mi a comunicat o persoana care se ocupa cu contabilitatea in domeniu. Zicea ca daca anaf ul cere si site urilor de plati se vor conforma.

Eu nu stiu daca este adevarat sau nu, nici nu stiu ce sa mai cred.
suntem aici sa ne ajutam sfatuim, nu sa ne certam.
No avatar
Intheshadow

Nu se ceartă nimeni,dar prea credeți tot ce auziti,anumite site-uri vor declara doar la anaful din Luxembourg nu in Romania..asteptati si veti vedea ce se intampla
No avatar
anabeauty37

Hello all! Ma numesc Ana, sunt model de mai multi ani, m-am inregistrat astazi pe forum sa va ajut cu sfaturi atat cat pot . Eu de 5 ani sunt in legalitate, recunosc ca m-am agitat mult sa gasesc un o firma de contabilitate care este as pe videochat, dupa ce am platit avocati , experti contabili care habar nu aveau . nu stiu cum functioneaza acest forum, cine doreste numarul firmei de contabilitate, este in bucuresti dar lucreaza cu modele din toata tara imi puteti scrie in privat . daca aveti intrebari, o sa verific forumul , bafta tuturor!
No avatar
Geany

Buna Ana, da te rog, daca se poate sa mi dai un nr de contact sau nume.
Scrie răspuns