Help! Declaratie venituri 2023

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Geany

Puii mei, habar nu am ce sa mai cred, cert este ca am un stres maxim.
No avatar
Cata

Nu inteleg faza cu stresul la tine.
Nu intelegi cu Chaturbate, au spus ca NUUUUU...
Ca si altii care NUUU vor. Eu fug cu treburile mele, seara buna fetelor!:)
No avatar
anabeauty37

pentru strip eu am un cod intracomunitar luat de la anaf ... nici eu nu stiam ca sunt in cipru dar m a anuntat contabila ..
No avatar
Cata

nu stiu ce este cod intracomunitar... Ideea este ca scrii pe google "stripchat address" si vezi de unde sunt ei. Sau... "chaturbate address"... Etc. Sunt site uri care sunt din canada si uk care n-au legatura. Aici spun pt ca unii zic ca "toate siteurile declara" :))))
Pune pe google "onlyfans adress"- uk....
"manyvids address"...canada etc.
Sper ca ai inteles la ce ma refer. Asa gasesti de unde sunt.
No avatar
evafromheaven

Pt cele care doriti sa va declarati veniturile, puteti gasi ajutor pe solo.ro !
deocamdata se ocupa doar de Pfa-uri
De la anu vor introduce si SRL
No avatar
lube69

Paxum este din Canada deci nu are treaba cu lege DAC7
No avatar
anabeauty37

cata da, eu am avut probl cu strip,pe net erau alte date de facturare , abia cand mi-a spus dna contabil ca aceasta firma este in cipru si trebuie cod intracomunitar de la anaf fiind in europa, am vb cu reprezentantul strip si mi-au dat datele corecte de facturare, a trebuit sa modific in programul de facturare toate facturile pe ultimii ani ... pare totul simplu dar este destul de complicat cand intri in legalitate ,,, mi a luat ceva sa ma obisnuiesc... cand intrati in legalitate daca aveti nevoie de datele de facturare pr strip, cb, mfc, Of fi le trasnmit sa nu va mai bateti capul si voi ..
No avatar
anabeauty37

Aid17;n58061 wrote: Aceași problema o am și ei!
Nu știu încotro sa mă îndrept.Pana și asta cu PFA ul, de unde scoți sediu, de unde scoți diploma?
Cu toate că sunt așa zise site uri "contabili digitali" gen cei de la Solo ce te ajuta pentru înființarea unui PFA, însă nu știu sigur daca și în domeniul videochat ului.
Și cred că se poate plati si retroactiv ( doar cred, nu sunt singura).
ideea e sa nu ne lăsăm pe o ureche și macar pe PFA/srl sa se meargă, dar până atunci eu nu știu la ce contabil sau forma sa merg sa mă ajute sa rezolv asta.​

da mi mesaj privat si te ajut . eu sunt in legalitate de 5 ani ca model independent .. sediul social il faci la tine acasa . daca nu ai casa platesti pe cineva e 200euro pe an si faci la ala acasa .. pfa contabila mea cspune si explica fiecareia ca este pagubos , merita srl ... cel mai bine emrgeti la contabil bun si nu faceti de pe net,,, este o fata pe celelat forum, a avut 5 ani pfa de capul ei, si plange pe forum ca are de dat 25000 euro la stat ...
No avatar
anabeauty37

evafromheaven;n58384 wrote: Poate cineva sa imi confirme cat la suta din bani se duc pe taxe?
multumesc

buna Eva , eu iti pot confirma ca si srl , eu am de 5 ani ... de anul asta la stat se duc .. 1% impozit pe venit, 8% impozit pe dividente .. deci 9% din ce incasezi merge la stat. plus din pacate de anul trecuta ne obliga la un angajat in firma , adica alti 250euro lunar dar ai pensie si sanatate ... nu e asa grav daca ai incasari bineinteles ..
No avatar
anabeauty37

evafromheaven;n57957 wrote: Buna,fetelor!
Cele care declarati veniturile ,ma puteti ajuta si pe mine?
Doresc sa lucrez legal,chiar daca nu castig sume mari.
Imi puteti recomanda un contabil care sa ma ajute ?
Cum procedati voi personal ?

da mi mesaj privat si te ajut!
Scrie răspuns