experienta mea cu paxum recente
-
Sophie011188
buna, am primit eu ieri ca ar trebui sa mearga, nu mergeau, le-am scris iar si au zis ca mai dureaza sa incerc azi. revin mai tarziu cand incerc.
buna tuturor . ce parere aveti de noul card paxum in ron ?
oare schimbul valutar folosit de paxum va. fi unul bun ? cei care trimit din contul paxum in cont de ron catre banci sunteti multumiti de cursul valutar folosit. decatre cei de la paxum ? acum vreo 2-3 ani am facut un transfer eft si imi amintesc ca a fost un curs mult mai jos decat cel care era folosit de catre master card cand scoteam de la atm direct de pe cardul paxum ...
multumesc
oare schimbul valutar folosit de paxum va. fi unul bun ? cei care trimit din contul paxum in cont de ron catre banci sunteti multumiti de cursul valutar folosit. decatre cei de la paxum ? acum vreo 2-3 ani am facut un transfer eft si imi amintesc ca a fost un curs mult mai jos decat cel care era folosit de catre master card cand scoteam de la atm direct de pe cardul paxum ...
multumesc
-
Sophie011188
Si eu sunt curioasa daca merita comparand cursul valutar, momentan nu am gasit nici ceva legat de taxe, ma gandesc ca nu ar mai trebui sa fie cei 2% sau cat erau taxele pt cel in $. cumva conversia ar trebui facuta in contul de paxum, ca sa incarcam cardul direct cu lei. un avantaj ar fi ca stii exact cati bani ai pe card, nu la ghici ca acum. [USER=9505]AdrianaX[/USER] parca folosea transfer in banca Ro, poate ne ajuta ea cu ceva info. Momentan pt mine cel mai avantajos e top up-ul in Revolut, comision 0 si curs valutar BNR, dar avand in vedere ca mai da rateuri transferul.. n-ar fi rau nici mastercard asta in lei
Buna.. Urmeaza sa mi comand cardul paxum, dar vad ca sunt doua variante, cel in USD si RON. Daca il aleg p cel in RON, conversia se face automat cand trimit dolarii din contul paxum pe card? Banuiesc ca asta e si ideea de au scos un card in moneda romaneasca.