experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Nadia.Nad

Ați primit vreun răspuns de la paxum în legătură cu plățile online? Am încercat și eu azi sa plătesc și nu merge.
No avatar
Sophie011188

buna, am primit eu ieri ca ar trebui sa mearga, nu mergeau, le-am scris iar si au zis ca mai dureaza sa incerc azi. revin mai tarziu cand incerc.
lulu

buna tuturor . ce parere aveti de noul card paxum in ron ?
oare schimbul valutar folosit de paxum va. fi unul bun ? cei care trimit din contul paxum in cont de ron catre banci sunteti multumiti de cursul valutar folosit. decatre cei de la paxum ? acum vreo 2-3 ani am facut un transfer eft si imi amintesc ca a fost un curs mult mai jos decat cel care era folosit de catre master card cand scoteam de la atm direct de pe cardul paxum ...

multumesc
No avatar
Sophie011188

Si eu sunt curioasa daca merita comparand cursul valutar, momentan nu am gasit nici ceva legat de taxe, ma gandesc ca nu ar mai trebui sa fie cei 2% sau cat erau taxele pt cel in $. cumva conversia ar trebui facuta in contul de paxum, ca sa incarcam cardul direct cu lei. un avantaj ar fi ca stii exact cati bani ai pe card, nu la ghici ca acum. [USER=9505]AdrianaX[/USER] parca folosea transfer in banca Ro, poate ne ajuta ea cu ceva info. Momentan pt mine cel mai avantajos e top up-ul in Revolut, comision 0 si curs valutar BNR, dar avand in vedere ca mai da rateuri transferul.. n-ar fi rau nici mastercard asta in lei
Alexabubu

Buna.. Urmeaza sa mi comand cardul paxum, dar vad ca sunt doua variante, cel in USD si RON. Daca il aleg p cel in RON, conversia se face automat cand trimit dolarii din contul paxum pe card? Banuiesc ca asta e si ideea de au scos un card in moneda romaneasca.
lulu

da. se face conversia direct. intrebarea este ce schimb valutar vor. folosi cei de la paxum .. si cat de avantajos va fi
Alexabubu

Da, asta e cel mai important lucru, doar ca nu am gasit nicio informatie legata de acest lucru. Ma gandeam sa vorbesc cu suportul, posibil ei stiu ce schimb valutar va fi.
lulu

trebuie sa fie acelasi folosit pt. transferul eft .. direct in contul. bancar de ron . stiu ca ultima data cand am facut asta era mai prost cursul decat cel de la atm. deoarece la atm este curs master card
Amysweet

Banuiesc ca ati primit toata lumea mesajul pe Streamate
cu Tax cnp - in europa
ce este de facut?
care este limita?
ce se intampla?
No avatar
MissM

Buna,eu n-am primit nimic de genul,despre ce este vorba ?
Scrie răspuns