experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Sophie011188

trasferul SEPA merge pe iban-ul de dolari al Revolutului? si ai idee in cat timp intra banii?
No avatar
AdrianaX

Din ce am vazut, Revolut face conversia in sistem propriu din $ in Euro sau RON, la alegere. USD nu mai este o optiune de transfer SEPA de ceva vreme. Nu cred ca merge nici retragerea in RON in Revolut. Am dat o data transfer SEPA in contul din Revolut cu iban de la Libra Bank dar banii s-au intors inapoi. Revolul scrie ca acel cont este destinat transferurilor locale, nu internationale. Cel mai avantajos este retragerea RON intr-un cont de banca locala. Dar cred ca euro poti retrage in contul de euro al Revolut. Eu mi-am inchis cardul virtual cu problema si am aplicat pt altul nou sperand ca asta va indeparta eroarea. Te tin la curent.
No avatar
Sophie011188

as prefera sa folosesc tot revolut, pentru ca am cont doar la ING si stiu ca nu-s prea prietenosi cu banii nostri, plus ca ma tot seaca cu intrebari despre provenienta banilor pe care ii depun eu in contul meu. Intre timp am mai discutat cu cei de la Paxum si au inteles pana la urma ca am o problema, sper ca au inteles si care este, si au zis ca au trimis mai departe catre departamentul care se ocupa cu asa ceva. Astept si eu raspuns de la ei, la fel revin cand primesc ceva
It girl

Ati incercat astazi? Tocmai am facut o plata online dar mentionez ca am avut cardul salvat in aplicatie si nu mi s a cerut codul 3D secure
No avatar
AdrianaX

It girl;n57321 wrote: Ati incercat astazi? Tocmai am facut o plata online dar mentionez ca am avut cardul salvat in aplicatie si nu mi s a cerut codul 3D secure

Am incercat ieri seara si tranzactia a reusit. Am incercat si astazi si problema a revenit. Sper doar ca nu o sa ne tina iarasi doua zile asa. Am scris ticket la Paxum sa ii informez ca a reaparut problema.
No avatar
Sophie011188

Vad ca nici astazi nu functioneaza cardul... si nici la emailuri nu mai raspund... [USER=9505]AdrianaX[/USER] tu ai primit vreun raspuns dr la ei?
No avatar
AdrianaX

Sophie011188;n57362 wrote: Vad ca nici astazi nu functioneaza cardul... si nici la emailuri nu mai raspund... [USER=9505]AdrianaX[/USER] tu ai primit vreun raspuns dr la ei?

Buna! Acum am vazut mesajul! Eu mi-am cancelat cardul din nou, pe data de 12 Septembrie, ca nu exista alta modalitate de a returna banii in contul de $, ca sa pot sa-i scot. Ma gandesc sa imi fac alt card, dar daca-mi spui ca nu functioneaza din nou, nu-mi mai bat capul. Raspunsul lor este standard, sa trimit foto sau video cu mesajul de eroare, ca sa investigheze. Mi se pare ciudat ca doar noi avem aceste probleme si nu le mai semnaleaza nimeni altcineva.
No avatar
Aster

Nu știu cum e la cardurile virtuale, dar la cele fizice nu am avut probleme.
No avatar
AdrianaX

Aster;n57368 wrote: Nu știu cum e la cardurile virtuale, dar la cele fizice nu am avut probleme.

Se pare ca problema apare si dispare. Problema este la sistemul de autorizare 3D. Ca ai card fizic sau virtual, ai nevoie de Autorizare 3D sa faci majoritatea trazactiilor online. Primesti o parola in email in momentul in care trebuie sa platesti online. Cateodata sistemul lor da gres si nu mai primesti acea parola si nu poti realiza trazactia. Daca folosesti cardul Paxum doar pt retragere cash de la bancomat sau cumparaturi la magazine fizice nu ai probleme, doar pierzi multi bani pe comisioane si rate de schimb $/Ron neavantajoase.
No avatar
Figuri

Nu va inteleg de ce va complicati asa...Eu de cand am cardul fizic UnionPay,nu am avut nicio problema cu el.Luna viitoare expira si deja mi se emite unul nou automat.Are un curs de schimb foarte bun,scot de la alpha bank,intr-adevar suma maxima este 6000 de lei pe zi,dar este ok.Tot vad ca va chinuiti cu transferuri pe revolut sau alte prostii...Sa vedeti cand va va lua anaful cu revolutul vostru...
Scrie răspuns