experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Aster

Deedeea;n57298 wrote: Buna , dela ce banci scoateți bani dupa cardul master de la paxum?multumesc

De la orice banca. Am scos de la mai multe se de același curs. Recomand fără conversie.
No avatar
Sophie011188

Salut! A incercat cineva sa plateasca cu cardul mastercard paxum azi? Ca am incercat sa trag bani pe revilut, apoi sa fac o plata online si tot sunt refuzate. Mersi!
Incerc sa ii contactez, dar nu gasesc numerele de tefon, aveti idee care estecel pentru suport in limba romana? multumesc!
No avatar
AdrianaX

Sophie011188;n57304 wrote: Salut! A incercat cineva sa plateasca cu cardul mastercard paxum azi? Ca am incercat sa trag bani pe revilut, apoi sa fac o plata online si tot sunt refuzate. Mersi!
Incerc sa ii contactez, dar nu gasesc numerele de tefon, aveti idee care estecel pentru suport in limba romana? multumesc!

Same here. Am un card (mastercard) virtual la Paxum si a incetat sa mai functioneze de ieri seara. Si eu il foloseam la top up Revolut si tranzactii online si nu am mai avut niciodata probleme. Am deschis ticket si nu am primit raspuns inca.
No avatar
Sophie011188

ieri seara pana la urma am reusit sa vb cu un nene de la suport( telefonic) zicea ca lor nu le apare ca fiind o problema generala. mi-a zis sa ii trimit printuri cu erorile, n-am primit nici un raspuns la mail inca, o sa mai incerc mai tarziu sa fac un top up daca nu, o sa ii sun iar si o sa mentionez ca nu sunt singura careia i se intampla. la ATM in schimb a mers ok... dar pierzi la comision si curs din pacate.
No avatar
Sophie011188

problema la mastercard persista si azi, mi-au raspuns la mail ca au vazut ca am scos bani de la ATm si sa revin daca mai am probleme... din nou suportul in splendoarea lor... da ma nene mai am probleme ca n-ati rezolvat-o nici pe prima. le-am trimis iar print cu tranzactiile refuzate.. vedem daca mai zic ceva.
No avatar
AdrianaX

Sophie011188;n57307 wrote: problema la mastercard persista si azi, mi-au raspuns la mail ca au vazut ca am scos bani de la ATm si sa revin daca mai am probleme... din nou suportul in splendoarea lor... da ma nene mai am probleme ca n-ati rezolvat-o nici pe prima. le-am trimis iar print cu tranzactiile refuzate.. vedem daca mai zic ceva.

Eu banuiesc ca au o problema cu sistemul ala de Autentificare 3D. Nu am primit email cu parola la tranzactiile la care de obicei primeam. In schimb, mi-au reusit 2 tranzactii online la farmacia DrMax pt ca nu cere Autorizare 3D.
No avatar
Sophie011188

da, n-am ajuns nici eu la partea cu autorizarea, nu o mai cere deloc, refuza tranzactia din prima. am incercat pe digi sa platesc o factura si tot asa refuzata din prima. sper sa o rezolve totusi... ca era tare comod si avantajos top-ul pe Revolut..
No avatar
AdrianaX

Da, si eu numai asa, prin Revolut imi scoteam banii. Eu am doar Virtual Card. Am incercat top-up si pe Wise, pe Binance, Paypal, tot asa, primeam refuz cu mesaj sa contactez banca sau card invalid. Dar sunt si tranzactii online unde nu se mai cere Autorizare 3D si iata ca la astea merge plata. E ceva foarte suspect aici.
No avatar
Sophie011188

eu am incercat doar 2 tranzactii online si n-au mers. asta e, momentan macar merge la ATM...
No avatar
AdrianaX

ATMul este horror, 2$ + 3% din ce retragi si o conversie la o valoare jenanta. E mai simplu cu retragerea prin transfer SEPA, 2,5$ indiferent de suma, iar conversia este mult mai buna. Daca nu se va rezolva problema, imi voi inchide cardul virtual si nu imi voi comanda unul fizic.
Scrie răspuns