Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?
buna tuturor sunt noua pe aici am lucrat anul trecut 6 luni la un studio pe 4 siteuri chatturbate mfc x hamster si cam 4 era binisor mai ales k era singura experienta de genul asta as dori acum sa ma reapuc de asta( am renuntat pt k am avut un deces in familie si t k la studioul respectiv banii nu se primeau la timp) as ruga sa mi recomandati si mie studiouri din bucuresti va rog mult
Leticia;1346 wrote: Eu una am avut cateva zile libere, am sarbatorit Sf Valentin si m-am relaxat cu copii,acum am forte proaspete si foame de bani :))))))))))))))))
Leticia, deci revii cu forte proaspete si dornica de munca. Spor la bannuti, sa fie din abundenta :*
Justme , trebuie sa ai rabdare . Recunosc ca eram la fel , citeam forumuri si nu imi venea sa cred cum altele fac bani si eu nimic , asta se intampla in primele zile cand abia reuseam sa fac 100 tk pe zi , apoi am schimbat tactica si m-a ajutat f mult , am inceput sa am membrii care revin si unii chiar f indragostiti care arunca cu bani , asadar am inceput sa castig din ce in ce mai mult . Lucrez doar pe chaturbate dar ma gandesc sa incerc jasminul. Mfc pentru mine a fost un esec total , am incercat anul trecut 2 saptamani ...e drept ca nu am stat online foarte mult dar in acea perioada am facut in jur de 100$ si mi s-a parut pierdere de vreme , pt mine mfc nu a functionat si din alte motive , faptul ca ma obliga sa stau cu fata in camera .....Am revenit in videochat dupa o pauza de cativa ani , insa imi aduc aminte de vremurile bune in care adultwork era mina de aur pt mine ( am prins chiar inceputul si am lucrat in jur de 2 ani) dar apoi cand am revenit anul trecut a fost horror , site-ul s-a schimbat complet iar mie nu mi-a mers bine si am renuntat . Asa cum spunea styl , trebuie sa gasesti formula potrivita pt tine. Mult succes si sa ne tii la curent :)
Fiecare inceput poate parea greu, insa da-ti timp sa intelegi despre ce este vorba, sa pricepi ce si cum, dar sa faci toate astea din perspectiva ta. E bine sa citesti, sa te informezi, sa vorbesti, dar si sa experimentezi. Banii n-or sa cada din cer, trebuie sa ai si tu partea ta de munca si efort si dupa o perioada o sa vezi si rezultatele bine-meritate.