Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Leticia

Eu una am avut cateva zile libere, am sarbatorit Sf Valentin si m-am relaxat cu copii,acum am forte proaspete si foame de bani :))))))))))))))))
Money Makes the World Go Round
No avatar
justme

Buna fetelor!!!!!! Gata prima zi de munca!!!!! Multa informatie mult training si doua ore de online cu 3 private d vreo 7 minute fiecare. Ce ziceti?
No avatar
justme

Abea asrept si eu!!! Va tin la curent!
Clara

Ynna, cred ca este cea mai buna alegere lj, o sa vezi. Eu sunt foarte multumita de el si-mi fac singura promovare, cu cont de membru.:D
No avatar
mady

buna tuturor sunt noua pe aici am lucrat anul trecut 6 luni la un studio pe 4 siteuri chatturbate mfc x hamster si cam 4 era binisor mai ales k era singura experienta de genul asta as dori acum sa ma reapuc de asta( am renuntat pt k am avut un deces in familie si t k la studioul respectiv banii nu se primeau la timp) as ruga sa mi recomandati si mie studiouri din bucuresti va rog mult
No avatar
anastasia

Leticia;1346 wrote: Eu una am avut cateva zile libere, am sarbatorit Sf Valentin si m-am relaxat cu copii,acum am forte proaspete si foame de bani :))))))))))))))))

Leticia, deci revii cu forte proaspete si dornica de munca. Spor la bannuti, sa fie din abundenta :*
No avatar
justme

Uf! Sper sa ajung sa fac si eu atatia bani ca voi! :-( azi mi s-a prezentat pt prima data mfc-ul si am facut 5tok! :)))))))) fata de 1000 ai vostri!
No avatar
ynna

Justme , trebuie sa ai rabdare . Recunosc ca eram la fel , citeam forumuri si nu imi venea sa cred cum altele fac bani si eu nimic , asta se intampla in primele zile cand abia reuseam sa fac 100 tk pe zi , apoi am schimbat tactica si m-a ajutat f mult , am inceput sa am membrii care revin si unii chiar f indragostiti care arunca cu bani , asadar am inceput sa castig din ce in ce mai mult . Lucrez doar pe chaturbate dar ma gandesc sa incerc jasminul. Mfc pentru mine a fost un esec total , am incercat anul trecut 2 saptamani ...e drept ca nu am stat online foarte mult dar in acea perioada am facut in jur de 100$ si mi s-a parut pierdere de vreme , pt mine mfc nu a functionat si din alte motive , faptul ca ma obliga sa stau cu fata in camera .....Am revenit in videochat dupa o pauza de cativa ani , insa imi aduc aminte de vremurile bune in care adultwork era mina de aur pt mine ( am prins chiar inceputul si am lucrat in jur de 2 ani) dar apoi cand am revenit anul trecut a fost horror , site-ul s-a schimbat complet iar mie nu mi-a mers bine si am renuntat . Asa cum spunea styl , trebuie sa gasesti formula potrivita pt tine. Mult succes si sa ne tii la curent :)
No avatar
anastasia

Fiecare inceput poate parea greu, insa da-ti timp sa intelegi despre ce este vorba, sa pricepi ce si cum, dar sa faci toate astea din perspectiva ta. E bine sa citesti, sa te informezi, sa vorbesti, dar si sa experimentezi. Banii n-or sa cada din cer, trebuie sa ai si tu partea ta de munca si efort si dupa o perioada o sa vezi si rezultatele bine-meritate.
No avatar
justme

Multumesc pt incurajari. Styl, am 7 site-uri bonga, chaturb., c.ams, im live, mfc, xmodels si stremray
Scrie răspuns