experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Jesuis

Ann;n53869 wrote: Update: M au facut ca pe prosti. Mi au retras optiunea de a trimite pe Mastercard virtual pentru a mi face abonament lunar pentru un card Mastercard in cazul in care eu folosesc Revolut de cateva ori pe an. Asta in cazul in care nu mi inchid contul cum mi s a intamplat cu Monese sau nu ma gaseste ANAF ul, ca nah, acum e practic ca o banca romaneasca. Sa nu mai punem costul transferului external card. Nu, multumesc.

Buna, Ann! Mi-ai putea spune de ce ti-au inchis contul cei de la Monese? Multumesc
Ann

Imi explica si mie cineva ce este cu noul Paxum Virtual Card din cont? A comandat cineva? Se pot face cumparaturi online?
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Amysweet

Ann;n55108 wrote:
Nu stiu sa ti spun. Nici nu am trimis sume astronomice intr un singur transfer, in schimb am trimis des. Dupa mai bine de 3ani de colaborare mi au trimis un mail in care imi cereau sa imi justific veniturile in cazul in care imi doresc sa imi continui activitatea la ei, apoi inca unul in care ma anuntau ca mi au blocat contul. Norocul meu ca tocmai facusem o retragere cu o zi in urma, prin urmare nu mi au blocat nici un ban in cont

Ce sume trimiteai lunar in paxum?
Amysweet

Ann;n55113 wrote: Imi explica si mie cineva ce este cu noul Paxum Virtual Card din cont? A comandat cineva? Se pot face cumparaturi online?
Cel prepaid card?
No avatar
Nala0909

Buna ! Daca ma puteti ajuta si pe mine cu cateva informatii legate de restrictionarea contului PAXUM ! am trimis banuti de pe un cont paxum pe alt cont paxum si unul din ele a fost restrictionat si mi se cere la punctul trei : C) could you provide us documenttion supporting of your bussiness relationship with the accounts below ? supporting documentation may be in the form an agreement... Le am spus ca primesc cadouuri de la un alt cont de paxum..nu inteleg cu ce sa le raspund
Amysweet

Trebuie sa demonstrezi ce relatie , de la cine primesti bani, prietena , sot, familie , etc!
No avatar
Greta

Buna! Ma poate ajuta cineva care a comandat noul card,va rog? Cum se face comanda? Nu am gasit nimic in cont,nu stiu pe ce sa dau click. Care sunt pasii? Daca comand , se anuleaza automat cel prezent sau doar dupa ce il activez pe celalalt? (ca sa stiu daca se dezactiveaza asta ,posibil sa nu pot face tranzactii vreo 3 sapt pana il primesc pe cel nou).
No avatar
Greta

Din cate stiu paxu este doar pt plata unor servicii(adica contract de colaborare intre expeditor si destinatar) nu si pt cadouri.Te potii orienta spre paypal pt (trimis/primit)cadouri
No avatar
Cata

Buna. Din cate am inteles eu, dai comanda si in 3 zile ai cardul acasa. Comanda pe Express... 100$ transportul de card si ....parca te costa si activarea vreo 50$. Dar stiu ca in 3 zile ai cardul. Si vine si cardul Mastercard in 3 saptamani. Am primit mesaj pe contul meu ca ne vin cardurile. In ceea ce tine de setari, nu ma pricep. Dar dai acolo "inchidere card". Sper sa te ajute.
No avatar
Sophie011188

Am comandat eu acum, nu a fost nevoie sa dezactivez cardul vechi. cel fizic a fost vreo 13-14 $( 10 $ cardul si restul monthly fee) iar cel virtual 1$ cardul si 2 si ceva tot monthly fee. ambele apar in review momentan.
Scrie răspuns