experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Rimela

Claudia marcu;n54004 wrote: Buna,voi cum v ați făcut indentifucarea la paxum?
mi am adăugat poza ID și date biometrice prin recunoaștere facială dar nu merge.
Personal locuiesc la altă adresă din buletin ce factura pot trimite?
Aveți idee?

Eu am facut de pe tel, in cont erau parca trei optiuni......sa-ti trimita link pe tel, pe calc si inca ceva dar nu-mi mai amintesc. Pe calc nu a mers si am ales sa trimita pe tel.....clikuit pe link si am.urmat paşii......a fost rapid
Poti trimite orice factura de utilitati care e pe numele tau sau extras de cont bancar unde apare adresa curenta......si mai au ceva optiuni parca, dar iar memoria nu ma ajuta :) Vezi in contul tau ca iti apare sau deschide ticket ca iti raspund destul de repede
Amysweet

Am o intrebare va rog mult daca ma puteti ajuta:
cine are Paxum normal ca toata lumea(persoana fizica)
si si-a deschis si Paxum bussines are ambele conturi s-au va inchis Paxum normal? Pm
No avatar
Claudia marcu

Îți mulțumesc de ajutor,a fost o chestie ft ciudată dar am reușit până la urmă și mi au deschis contul paxum.
Mulțumesc frumos
No avatar
Greta

Va rog, cum se comanda noul card? Am cautat prin cont si nu am gasit nimic,iar pe pag principala au doar bussines. Am intrebat intr-un ticket dar raspunsul m-a bagat mai mult in ceata: mi-a spus sa fac submitting si sa trimit factura/ sau ceva pe numele meu .Faza e ca nu am gasit nici "sub-mitted" in contul paxum.. Nici nu mi-au spus daca trebuie sa anulez cardul intai sau sa fac comanda si cand il activez pe ala nou ,asta se anuleaza automat. Nu e graba ,stiam ca dureaza 8 sapt.Merci mult.
No avatar
Greta

N-au uitat sa-mi spuna ca ma costa 10$ noul card si cate 3,(ceva)/ luna maintenance.
No avatar
Claudia marcu

Buna!
A primit cineva early payment de la MFC?
Mulțumesc.
No avatar
Aster

Iar sunt probleme. Nici EFT făcut luni, nici external făcut acum seara nu au întrat banii.
Veșnicul răspuns
Your EFT transfer is now under-review on our Banking Partner's end.

Vouă va merge ok?
No avatar
Aster

Se pare ca nu prea mai e nimeni pe forumul asta
No avatar
Cata

Buna.
Eu nu folosesc EFT, mereu am folosit cardul Paxum si am fost ok.
Multe persoane se plang de aceste EFT-uri... Incearca sa aplici pt cardul Paxum si sa iti retragi banii de la Alpha.
No avatar
Intheshadow

Pai lumea nu prea transfera prin eft,toti transferam prin cardul paxum,comanda si tu cardul Union si nu te vei mai confrunta cu aceste prb,o data la 2,3 luni sunt aceste prb la transferurile prin eft si card extern,se face verificare si dureaza mai mult decat este necesar,asta se intampla si in cazul tau,banii iti vor intra,dar cu o intarziere de 1 zi 2
Scrie răspuns