Ann;n53866 wrote:
Da, e de bine cand nu se mai posteaza. Si eu obisnuiam sa fac transfer Paxum-Revolut Mastercard ultima tranzactie prin Ianuarie dar acum constat cu stupoare ca mi a disparut optiunea de a cere un nou card Mastercard Virtual din cont. Obisnuiam sa trimit pe Mastercard (virtual card) si sa fac withdraws cu VISA. Doar mie mi s a intamplat asta sau mi a luat D-zeu mintile si nu mai stiu cum trimiteam. Voi aveti posibilitatea de a cere un card Mastercard virtual in contul Revolut sau cum trimiteti prin external card?
Eu scot prin EFT din revolut e acelasi lucru ca si cu EFT din paxum . ai comisioane mai mici si banii tot pe cardul atasat contului ajung,
experienta mea cu paxum recente
Ibanul de la Revolut presupun.......in loc sa atasezi ibanul bancii tale locale cand faci eft din Paxum.......pui ibanul Revolut........acum ce n-am inteles eu e daca face Paxum- Revout.......sau a atasat ibanul Revolut la site-urile cu care lucreaza
Rimela;n53889 wrote: Ibanul de la Revolut presupun.......in loc sa atasezi ibanul bancii tale locale cand faci eft din Paxum.......pui ibanul Revolut........acum ce n-am inteles eu e daca face Paxum- Revout.......sau a atasat ibanul Revolut la site-urile cu care lucreaza
Eu intrebam daca Iban ul de Romania sau cel de Lituania. In fine, eram curioasa doar, pentru plati contactless si cumparaturi online o incep sa folosesc Cosmopayment, imi da mai multa siguranta.
Eu intrebam daca Iban ul de Romania sau cel de Lituania. In fine, eram curioasa doar, pentru plati contactless si cumparaturi online o incep sa folosesc Cosmopayment, imi da mai multa siguranta.
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Nu intelegeam cum face si ziceam ca nu strica o informatie aici pe forum, poate vor mai avea altii nevoie. Pentru ca Iban ul de Romania e doar pentru transferuri nationale (nu ti da voie Revolut sa primesti) si pentru Iban ul de Lituania nu iti da voie Paxum sa trimiti pentru ca nu accepta alta tara decat cea de resedinta pentru EFT
Poate revine si ne explica
eu sunt in ceața deocamdata, inca nu stiu cum naiba sa imi scot banii.....deocamdata am setat in Jasmin , transfer bancar dar stau tot cu emotii, am ajuns sa nu intru online ca sa nu fac bani, sa nu intre prea multi si sa ma ia la intrebari.....sfinte sisoaie ce am ajuns......
Eu tot mai sper ca si alti useri o sa posteze aici, mi greu sa cred ca toata lumea foloseste UnionPay.......
Eu tot mai sper ca si alti useri o sa posteze aici, mi greu sa cred ca toata lumea foloseste UnionPay.......
-
Chillyourheart
Ann;n53890 wrote:
paxum -> revolul EFT ibanul de ro , de ce sa nu poti sa primesti si din afara . o sa apara EFT in libra bank (revolut)
paxum -> revolul EFT ibanul de ro , de ce sa nu poti sa primesti si din afara . o sa apara EFT in libra bank (revolut)
Pentru ca se specifica in contul Revolut ca acel Iban romanesc este doar pentru transferuri locale, pentru cel international trebuie SWIFT, si automat se schimba Iban ul. Ma bucur ca merge atunci, pentru cei care care colaboreaza cu bancile romanesti
Merci pentru ajutor!
-
Claudia marcu
Buna,voi cum v ați făcut indentifucarea la paxum?
mi am adăugat poza ID și date biometrice prin recunoaștere facială dar nu merge.
Personal locuiesc la altă adresă din buletin ce factura pot trimite?
Aveți idee?
mi am adăugat poza ID și date biometrice prin recunoaștere facială dar nu merge.
Personal locuiesc la altă adresă din buletin ce factura pot trimite?
Aveți idee?