experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Dany777

Buna! A mai primit cineva mesaj de la Paxum in care se cere sa estimezi cat primesti lunar,cat retragi si care e profesia pt care esti platita? Multumesc
No avatar
Rimela

Este cineva aici care face transfer din Paxum pe Revolut? ( mastercard sau visa? )

p:s:........ unde ati disparut toti? Topicul acesta era destul de activ.....din 16 nimeni nimic ......v-ati mutat in alta parte sau ati fugit in lume? :)))
No avatar
wetladyjoy

Rimela;n53853 wrote: Este cineva aici care face transfer din Paxum pe Revolut? ( mastercard sau visa? )

p:s:........ unde ati disparut toti? Topicul acesta era destul de activ.....din 16 nimeni nimic ......v-ati mutat in alta parte sau ati fugit in lume? :)))

da eu fac de pe paxum pe revolut
Ann

Rimela;n53853 wrote: Este cineva aici care face transfer din Paxum pe Revolut? ( mastercard sau visa? )

Da, e de bine cand nu se mai posteaza. Si eu obisnuiam sa fac transfer Paxum-Revolut Mastercard ultima tranzactie prin Ianuarie dar acum constat cu stupoare ca mi a disparut optiunea de a cere un nou card Mastercard Virtual din cont. Obisnuiam sa trimit pe Mastercard (virtual card) si sa fac withdraws cu VISA. Doar mie mi s a intamplat asta sau mi a luat D-zeu mintile si nu mai stiu cum trimiteam. Voi aveti posibilitatea de a cere un card Mastercard virtual in contul Revolut sau cum trimiteti prin external card?
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Ann

Update: M au facut ca pe prosti. Mi au retras optiunea de a trimite pe Mastercard virtual pentru a mi face abonament lunar pentru un card Mastercard in cazul in care eu folosesc Revolut de cateva ori pe an. Asta in cazul in care nu mi inchid contul cum mi s a intamplat cu Monese sau nu ma gaseste ANAF ul, ca nah, acum e practic ca o banca romaneasca. Sa nu mai punem costul transferului external card. Nu, multumesc.
No avatar
Rimela

Eu am comandat azi Revolut mastercard . Nici nu am stiut ca au si mastercard din moment ce mi-au trimis visa in urma cu vreun an. Am facut din ePay Revolut luni bune si a fost ok pana ePaiştii au scos si optiunea asta.
Am apelat suportul de la Revolut si un om tare cumsecade a facut toata treaba , mi-a comandat cardul si astept sa vina. Cu toate ca nu am vrut sa mai aud de Paxum, de nevoie am activat iar contul doar ca nu ma intereseaza cardul lor UnionPay, e in dolari.......plus ca v-am tot citit si puteti scoate doar de la anumite banci......eu sunt in afara , habar nu am ce banca va accepta chineźăria aia de card. De asta intrebam daca face cineva transferuri din Paxum catre Revolut.

Ann, multumesc frumos de raspuns
No avatar
Rimela

Nu am cerut mastercardul virtual, ci pe cel plastic. Am platit 13 euro parca, iar suportul a spus ca avand contul standard am optiunea de a cere si mastercard si visa......
Ann

Rimela;n53870 wrote: Eu am comandat azi Revolut mastercard . Nici nu am stiut ca au si mastercard din moment ce mi-au trimis visa in urma cu vreun an. Am facut din ePay Revolut luni bune si a fost ok pana ePaiştii au scos si optiunea asta.
Am apelat suportul de la Revolut si un om tare cumsecade a facut toata treaba , mi-a comandat cardul si astept sa vina. Cu toate ca nu am vrut sa mai aud de Paxum, de nevoie am activat iar contul doar ca nu ma intereseaza cardul lor UnionPay, e in dolari.......plus ca v-am tot citit si puteti scoate doar de la anumite banci......eu sunt in afara , habar nu am ce banca va accepta chineźăria aia de card. De asta intrebam daca face cineva transferuri din Paxum catre Revolut.

Ann, multumesc frumos de raspuns

Cu siguranta merita daca il folosesti frecvent si daca nu ai alta optiune. Din pacate eu nu am un feedback pe o perioada indelungata
No avatar
Rimela

Poate sunt totusi care fac transferuri de genul si o sa impartaseasca experienta.....sper :)
Oricum merci fain Ann
No avatar
Rimela

Am folosit frecvent Revolut visa pe vremea cand faceam transferuri din ePay.......dar lasam mereu doua , trei sute euro pe card pt nevoile zilnice( mancare, tigari, benzina etc) m zis ca in felul asta nu bate la ochi ca doar scot de la atm....
Scrie răspuns