experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Cata

Nu stiu la voi cum a fost, dar eu am cont la Paxum din 2016. Cand mi-au dat posibilitatea sa aplic pt acest card, mi-au spus ca este gratuit pt ca eram deja ''client fidel''. Stiam ca primul an e gratis(in cazul ala 2020), in 2021 nu am platit nimic la cardul lor, poate ca de aceea am doua taxe. Poate si-au luat banii si pe 2021... Depinde situatia de la persoana la persoana. O zi frumoasa! :)
No avatar
Jason123

De cate ori se poate retrage de la atm alpha bank pe zi cu union pay.?
Amysweet

Jason123;n52826 wrote: De cate ori se poate retrage de la atm alpha bank pe zi cu union pay.?
1500$ /zi limita
No avatar
wetladyjoy

Mai este cineva în situația mea?
am cerut plata de la cb, ei mi au trimis banii in paxum, eu i am transferat către monese și de 24h apar in trimitere
Le-am trimis mail și mi au răspuns că analizează tranzacția în condițiile în care la 3 zile cer astfel de plată și banii îmi intră pe cardul monese in 5 min
No avatar
Greta

Buna! Ai intrebat cumva daca tot union este? Si daca tot la atmurile euronet o sa poata fi fol Eu ma gandeam sa il schimb mai devreme ca nu prea il mai accepta euronet (la patria deja arata mesaj "acest card nu poate fi fol in acest aparat" desi este atm euronet. O sa sun la aia de la euronet sa-i intreb.La alpha din toamna . Cred ca depinde de zone sau fiecare agentie isi face regula lor.Aia de la pax imi dau aceeasi lista cu atm-uri si banci din antichitate (ori habar nu au ce-i pe teren ori raspunde un robot).Am gasit ca Vista bank (fosta agricola) ar accepta dar cardul meu nu intra pe fanta aia, desi are sigla de union. E de-a rasu-plansu: fanta aia ori era prea ingusta ori cardul era prea gras:) Nu am mai intrat in banca sa intreb
No avatar
Cata

Posibil sa fie de la Paxum, nu stiu ce sa zic. Poate se misca mai greu "dupa sarbatori". Eu nici pana acum nu am luat banii de pe CB. Astept sa intre.
Ann

I au intrat cuiva banii de pe CamSoda? Stiu ca plata e in ziua de joi teoretic, dar niciodata in anii astea nu am primit o joi, mereu miercuri…mai lucreaza cineva acolo?
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Ann

wetladyjoy;n52831 wrote: Mai este cineva în situația mea?
am cerut plata de la cb, ei mi au trimis banii in paxum, eu i am transferat către monese și de 24h apar in trimitere
Le-am trimis mail și mi au răspuns că analizează tranzacția în condițiile în care la 3 zile cer astfel de plată și banii îmi intră pe cardul monese in 5 min

Nu stiu ce se intampla de aproximativ 2 luni cu transferurile external card catre Romania. Raiffeisen a avut problema asta cam o luna, eu nu am mai putut trimite catre un alt card tot cam in perioada asta (acum nu am mai incercat) imi stateau in pending cate 24 ore, faceau bounce back, ba mergea ba nu mergea, mi a scos peri albi. Acum m am mutat pe Revolut si nu mi a mai stat niciodata transferul in pending doar ca eu cand trimit imi apare transferul catre Irlanda-nu stiu daca are vreo legatura, doar ce am facut un transfer acum o ora. Nu cred sa fie de la Paxum si nici nu cred ca o sa aflam prea curand. Sunt 2 luni de cand tot mai vad oameni ca se plang si personal nu pot face legatura
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
Intheshadow

Acum merg si transferurile catre Mastercard la Raiffeisen bank daca te ajuta
Newbie1049

Salut, intampin si eu o problema. Doresc sa transfer banii de pe paxum prin external card transfer si nu stiu pe ce. Am inteles ca cel mai ok ar fi raiffasen sau monese insa nu pot pe niciuna momentan. Am citit ca BT nu prea se intelege cu adultul. Revolut nu merge. Aveti alte idei de conturi ca acestea ce accepta extragerea banilor prin transfer direct pe card? Va multumesc.
Scrie răspuns