experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Dany777

[USER=8597]Pablo[/USER] Si eu tot la ora 18 am patit-o.Am sunat la ei si acum astept….
No avatar
Pablo

Pablo;n52753 wrote: Buna, Ieri in jurul orei 18 am facut transfer din cont pe cardul union,bani au disparut din cont ...pe card nu sunt, am trimis mail la cei de la paxum nici un raspun... la octavian 2 mail si nimic... ce sa fac?

Multumim ca ne-ati contactat!

Va informam ca in prezent avem probleme la incarcarea cardului Paxum.

Situatia a fost raportata catre departamentului corespunzator iar acestia lucreaza la rezolvarea ei.

Ne pare rau pentru neplacerile cauzate si va vom tine la curent cu aceasta problema.

Multumim pentru intelegere.

Zoey.... am si sunat si au spus ca se va rezolova in cel mult 48 ore....nesimtiti!
No avatar
Dany777

Si luna trecuta aceeai problema! De atunci lucreaza pt rezolvarea problemei??? Deja cam multe probleme cu acest Paxum.Cat despre Octav….nu mai raspunde la mail-uri ca inainte….
Deedeea

Probabil Octav incercand sa ajute s a confruntat des cu acest comportament...plus cuvinte de genul nesimțiți specific românesc,se poate intampla oricui ceva de ordin tehnic deci ar trebui să fim mai răbdători si sa multumim mai des celor care ne ajută...
No avatar
Dany777

@deeadeea Te asigur ca fac parte din categoria celor ce multumesc mereu pt ajutor si in egala masura nu am jignit pe nimeni.Faceam referire la faptul ca problema asta persista de luna trecuta si nu s-a facut nimic!!!
No avatar
Pablo

Deedeea;n52762 wrote: Probabil Octav incercand sa ajute s a confruntat des cu acest comportament...plus cuvinte de genul nesimțiți specific românesc,se poate intampla oricui ceva de ordin tehnic deci ar trebui să fim mai răbdători si sa multumim mai des celor care ne ajută...

Credema ca iti pierzi rabdare cand: toata saptamana au avut probleme cand paxumul cand chaturbate, si nu fac nesimtiti oameni! fac sistemul cu care ne confruntam! cand mail de la ei sunt cu 0 interes fata de client...
Deedeea

Nu tie am vrut sa iti raspund am scris la comment ul de mai sus nu la al tau ,mersi de ajutor
Amysweet

Ati primit bani dupa cb?
No avatar
Intheshadow

Inca nu,azi ii trimit
No avatar
Intheshadow

Buna fetelor,v au intrat banii de la cb?
Scrie răspuns