experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Ann

Nici eu nu i am primit dar nu e ca si cum ma mira ceva
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
Nadia.Nad

sunt fenomenali:)) sper sa ii primim maine. tot in pending iti apar si tie?
No avatar
wetladyjoy

Nadia.Nad;n52660 wrote: Buna, ii mai apare cuiva daily de pe cb inca in pending? L-am cerut ieri pe la 8 seara si inca imi apare "being processed for next payout".

si mie la fel
No avatar
Cornelia

Nu ma lasa sa dau cash out pe chaturbate mai are cineva problema asta?
No avatar
Aster

Buna. Ati avut vreodată probleme cu sunetul? Am doua camere Loghitech c920 sj pe amandoa am probleme. Deduc ca e de la sistem. Indiferent ce as face, bifez, debifez prin sound la microfon, volum mai încet mai tare, se aude la fel de rău. Am si reinstalat. Se aude groaznic. Bubuieli, păcăleli, fluierături și mai puțin eu. Ai pățit asa ceva? Ști cumva care ar fi rezolvarea?
Multumesc
No avatar
Annna19

Salutare, mai are cineva ceva informatii despre noile carduri? Imi expira Union curand ...
Amysweet

Annna19;n52730 wrote: Salutare, mai are cineva ceva informatii despre noile carduri? Imi expira Union curand ...

Si mie imi expira curand! Am dat email la ei din august, si au zis cand expira card ul la user profile dai order new card. Asta e tot..
Hazal Kaya

A primit cineva daily paymentul de pe chaturbate pe paxum? Am primit mail de confirmare de la CB , dar nu sunt in cont.. vad ca tot mai multe probleme sunt in mai putin de 2 sapt..
Amysweet

Hazal Kaya;n52732 wrote: A primit cineva daily paymentul de pe chaturbate pe paxum? Am primit mail de confirmare de la CB , dar nu sunt in cont.. vad ca tot mai multe probleme sunt in mai putin de 2 sapt..

Asa am patit si eu si a durat 1 zi aproape sa intre… dupa primu email
No avatar
Annna19

Amysweet;n52733 wrote:

Asa am patit si eu si a durat 1 zi aproape sa intre… dupa primu email
Asa si la mine cu daily pe CB, intra azi pe seara cel mai sigur. Am primit si eu e-mailul de la ei in legatura cu Union. Sau cica sa il anulez acum si sa comand altul (Not gonna do that!).
Scrie răspuns