experienta mea cu paxum recente
-
Nadia.Nad;n52660 wrote: Buna, ii mai apare cuiva daily de pe cb inca in pending? L-am cerut ieri pe la 8 seara si inca imi apare "being processed for next payout".
si mie la fel
si mie la fel
Buna. Ati avut vreodată probleme cu sunetul? Am doua camere Loghitech c920 sj pe amandoa am probleme. Deduc ca e de la sistem. Indiferent ce as face, bifez, debifez prin sound la microfon, volum mai încet mai tare, se aude la fel de rău. Am si reinstalat. Se aude groaznic. Bubuieli, păcăleli, fluierături și mai puțin eu. Ai pățit asa ceva? Ști cumva care ar fi rezolvarea?
Multumesc
Multumesc
Annna19;n52730 wrote: Salutare, mai are cineva ceva informatii despre noile carduri? Imi expira Union curand ...
Si mie imi expira curand! Am dat email la ei din august, si au zis cand expira card ul la user profile dai order new card. Asta e tot..
Si mie imi expira curand! Am dat email la ei din august, si au zis cand expira card ul la user profile dai order new card. Asta e tot..
- Hazal Kaya
A primit cineva daily paymentul de pe chaturbate pe paxum? Am primit mail de confirmare de la CB , dar nu sunt in cont.. vad ca tot mai multe probleme sunt in mai putin de 2 sapt..
Hazal Kaya;n52732 wrote: A primit cineva daily paymentul de pe chaturbate pe paxum? Am primit mail de confirmare de la CB , dar nu sunt in cont.. vad ca tot mai multe probleme sunt in mai putin de 2 sapt..
Asa am patit si eu si a durat 1 zi aproape sa intre… dupa primu email
Amysweet;n52733 wrote:
Asa si la mine cu daily pe CB, intra azi pe seara cel mai sigur. Am primit si eu e-mailul de la ei in legatura cu Union. Sau cica sa il anulez acum si sa comand altul (Not gonna do that!).
Asa si la mine cu daily pe CB, intra azi pe seara cel mai sigur. Am primit si eu e-mailul de la ei in legatura cu Union. Sau cica sa il anulez acum si sa comand altul (Not gonna do that!).