experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Adriana90

Nu stiu ce sa zic dar am citit ca unele banci nu mai accepta transferuri din zona adult,poate ma insel!
No avatar
Jooo

Săptămâna trecută tot pe cardul de Raiffeisen am făcut transferul și l a acceptat
No avatar
Intheshadow

Daca ai card Raiffeisen mastercard dc nu transferi direct pe card extern si transferi prin optiunea de eft ca nu inteleg??
No avatar
adelina007

Buna!
Am nevoie sa-mi transfer banii din Paxum catre un provider cu un card serios pe care sa-l pot folosi nu doar pentru a scoate banii de la bancomat(UnionPay). Va rog sa-mi recomandati ce folositi si merge. Wise,Revolut,Monese? Ce sa aleg?
No avatar
Jooo

Pt ca nu ma lasă să transfer direct pe card, îmi zice ca nu pot, de aceea am transferat prin eft
No avatar
Greta

Astazi nu am putut sa scot ,mesajul de la final"tranzactia nu se poate face",desi toti pasii au fost similari ca pna acum, doarca dupa ce am tastat suma am primit mesajul acela. Am incercat cu o suma mai mica si la fel..Posibil sa fi fost bancomatul gol? Stiam de la alte bancomate ca atunci cand e gol scrie pe display 'temporar nefunctional'.Am incercat de 3 ori , cu sume din ce in ce mai mici (ultima fiind 500 lei)
No avatar
Jooo

Bună ziua, aveți vreo problema cu transferurile prin eft?
No avatar
Ariana_92

Bună, eu folosesc revolut de anul trecut și este ok,banii îmi întra instant și nu trebuie sa ii scot de pe card.Il folosesc ca orice card ,transfer în ro în străinătate și are un schimb foarte bun
No avatar
alices

Bună, am și eu o întrebare, am primit mail de la ct ca a trimis bani azi'noapte dar în paxum încă nu ii am, ați pățit și voi asa? Mulțumesc pt rasp
No avatar
Intheshadow

Da nici eu inca nu i am primit…
Scrie răspuns