experienta mea cu paxum recente
-
Anonim1111
Mai este careva caruia nu ii merge chatul in paxum , sa vb cu suportul ? Am trimis ticket ...dar dureaza o vesnicie sa raspunda cineva ... Voiam un update la transferurile EFT daca s-a rezolvat ceva . Mersi !
Mulțumesc pentru răspuns, lulu! Știam că Monese nu este adult friendly, nici Revolut nu este, și nici Wise. Am reușit cu succes să fac transfer Paxum - Monese acum jumătate de oră, nu mi s-au mai întors banii în Paxum. Problema a fost la Paxum, ca de obicei. Voi renunța la Paxum că m-am săturat de problemele lor. Toate bune! 
Buna! Scriu ca sa va atentionez in legatura cu o situatie destul de nasoala. Vineri seara am fost sa scot bani cu cardul unionpay de la bancomat Alpha bank si cand sa ii primesc, dupa ce mi i a numarat s a restartat bancomatul si nu mi au mai dat nici un ban si nici pe card sau in cont nu mai apar. Am luat legatura cu alpha si mi a spus sa iau legatura cu banca emitenta respectiv cu paxum care nici pana acum nu mi a dat vreun raspuns.. Aveti mare grija cu chinezariile astea de carduri ale lor si cu bancomatele.. De acum inainte o sa filmez orice tranzactie pe care o fac la bancomatele astea de 2 lei. Nu e normal asa ceva