experienta mea cu paxum recente
-
Claudia marcu
Buna,nu știu ce să întâmpla cu paxum,mfc mina trimis bani am văzut transferul dat pe paxum nu mi au intrat banii?
aveți idee de ce?
A primit cineva bani azi de la mfc???
aveți idee de ce?
A primit cineva bani azi de la mfc???
-
Claudia marcu
Tocmai ce am vbt cu Octav și am întrebăt de ce nu mi ai intrat banii in contul paxum...
el îmi spune că site ul nu mi a trimis banii,ceea ce este total eronat eu pe mfc pot vedea faptul că tranzacția a fost făcută.
Acum 20 min am decis sa discut cu suportul de la mfc sa întreb încă o dată și să verifice pentru mine. Mi a spus clar că banii au fost trimiși din decursul zilei mai exact ora 16:00 dar eu nu i am primit în contul paxum nici acum ..
Tocmai ce i am dat mail lui Octav cu ceea ce mi a transmis suportul și aștept să văd ce zice
el îmi spune că site ul nu mi a trimis banii,ceea ce este total eronat eu pe mfc pot vedea faptul că tranzacția a fost făcută.
Acum 20 min am decis sa discut cu suportul de la mfc sa întreb încă o dată și să verifice pentru mine. Mi a spus clar că banii au fost trimiși din decursul zilei mai exact ora 16:00 dar eu nu i am primit în contul paxum nici acum ..
Tocmai ce i am dat mail lui Octav cu ceea ce mi a transmis suportul și aștept să văd ce zice
-
Claudia marcu
Buna,a primit cineva ieri early payment de la MFC???
daca da va rog sa lăsați un mesaj,eu nu am primit nimic până acum și nici nu cred că mai primesc
daca da va rog sa lăsați un mesaj,eu nu am primit nimic până acum și nici nu cred că mai primesc
Bună ziua, am făcut marți un transfer prin eft, astăzi este sâmbăta și niciun ban în cont. Am vorbit ieri toată ziua cu suport ul și mi a spus ca au transmis bani către furnizorul și el trebuie sa l accepte. Dar în aplicație scrie validat. Mai are cineva problema aceasta? Mulțumesc