experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
MiaJohns

Hello. Îmi poate spune cineva dacă cardul Monese în care trimiți banii din paxum trebuie sa fie exclusiv în dolari? Sau se poate și cel în lei? Mulțumesc!
Amysweet

MiaJohns;n51153 wrote: Hello. Îmi poate spune cineva dacă cardul Monese în care trimiți banii din paxum trebuie sa fie exclusiv în dolari? Sau se poate și cel în lei? Mulțumesc! nu conteaza se face conversia!! Si cand trimiti pe el si cand scoti sau platesti online ..pos
lulu

Buna tuturor .
aveti si voi aceeasi erroare cand vrei sa va logati pe alicatia paxum pe tel ? imi apare Error Invalid status code-from session . retry . De la pc m-am putut loga fara probleme .Vreau sa stiu daca problema este generala sau numai la mine . Multumesc frumos
No avatar
iasmina15

Buna ! La mine funcționează pe ambele :)
No avatar
Claudia marcu

Buna,a primit cineva early payment de la mfc in seara asta?
mulțumesc
No avatar
Annais

buna ziua, stiu ca nu are treaba cu paxum acest subiect, l-am postat in alta parte si nu am primit un raspuns si sper ca aici voi primi fiind cel mai accesat subiect
Imi poate spune cineva daca pe chaturbate mai poti face si dupa 2-3 zile de munca plata chiar daca nu e sfarsit de perioad? Stiu ca in urma cu cativa ani era optiunea asta..
No avatar
Intheshadow

Nu merge,acum este daily payout sau la 2 sapt
Mery24

Claudia marcu;n50975 wrote:
Revin și eu cu o întrebare...A putut transfera astăzi cineva azi bani din contul paxum pe cardul Monese?Mones?Doar daca a putut face transfer astăzi,pentru că a încercat o colega și i au fost trimiși bani înapoi în contul paxum

Exact același lucru mi s-a întâmplat și mie astăzi, în urma unor multiple și consecutive încercări de a face transfer Paxum - Monese: mi s-au întors banii înapoi în Paxum de fiecare dată. Acum, ori Paxum își continuă lungul șir de erori, ori Monese nu mai acceptă transfer din Paxum. Eu o să mai încerc să transfer zilele următoare (vreau banii neapărat pe Monese), dar dacă nu vrea nicicum, atunci voi încerca pe Revolut. Din câte am citit în alte surse, cică transferul Paxum - Revolut ar funcționa. Poate ar trebui vorbit și cu suporții celor două companii, dar să văd ce dispoziție am pentru asta. Cât despre prietena ta, ea a mai încercat? Dacă da, care a fost rezultatul?
lulu

Buna . eu transferam inainte paxum-monese . Insa in terms si conditions la ei apare ca nu accepta plati venite din adult content . Stiu ca transferul din paxum cumva nu arata ca este vb de adult content insa poate de aceea nu se mai poate . stiu ca este cu risc paxum-monese. sper sa iti fie de folos informatia
No avatar
alices

buna fetelor ,voi ati primit bani 16 mai 31 de pe ct?
Scrie răspuns