experienta mea cu paxum recente
salut.pe 18 luna asta am scos de la alphabank 2500 lei dintr-o singura tranzactie! a fost prima oara cand am incercat banca asta, uimita am fost ca mi-a luat comision doar 2$. de acum doar de acolo voi scoate.la libra .....nu mai zic nimic ca am pierdut destui bani cu ei!
-
buna ziua.
voi faceti transferuri din contul paxum care monese sau revolut?
am vb cu suportul si imi spunea ca nu se poate transfera din contul paxum catre aceste carduri.
este cineva care a facut recent o asemenea tranzactie?
in cat timp au ajuns banii pe cardul respectiv?
multumesc
voi faceti transferuri din contul paxum care monese sau revolut?
am vb cu suportul si imi spunea ca nu se poate transfera din contul paxum catre aceste carduri.
este cineva care a facut recent o asemenea tranzactie?
in cat timp au ajuns banii pe cardul respectiv?
multumesc
-
thinkpositive;n50736 wrote: Buna!! Am facut mai devreme un transfer de pe Paxum pe card Revolut si voiam sa stiu cat dureaza pana intra banii, este prima data cand fac transfer asa si nu stiu exact cum e treaba, am citit undeva pe aici ca banii intra instant sau in 10 minute dar la mine nu a fost asa. Daca imi poate da cineva cateva detalii va rog Multumesc!
merge o asemenea tranzactie?ca suportul paxum a zis ca nu este posibil?
ti au intrat banii pe card?
merge o asemenea tranzactie?ca suportul paxum a zis ca nu este posibil?
ti au intrat banii pe card?
Am monese și revolut transferul.este instant merg amândouă insa ai grija pe monese nu baga mai mult de 2500 -3000 EUR pe luna retragere gratis între 900 și 3000 lei în funcție de planul ales limita card 50000 euro apoi îți cer ei documente justificative sa poți folosi în continuare serviciul, revolut e jmecher rău poți transfera și 10000 $ retragere între 800 ron și 3000 în funcție de plan ales evfoarte bun pentru ratele de schimb .
Cele doua carduri le folosesc pt achiziti online nu rentează pt retragere cash pt asta folosesc cardul paxum.
Cele doua carduri le folosesc pt achiziti online nu rentează pt retragere cash pt asta folosesc cardul paxum.
Ann;n50697 wrote: Incredibil cum am fost printre primii de pe forum care dupa indelungi cercetari am vorbit de withdraw la Alpha Bank, dar binenteles ca a avut cineva grija sa fim siguri ca nu merge acolo si toti am luat o de buna. Dupa extrem de mult comision pierdut retras de bancomatele UnionPay, am mers si eu astazi sa scot de la Alpha bank, comision efectiv insesizabil (excluzant cei 2$) Nu stiu cat se presupune ca ar fi comisionul de retragere, ca eu tot pe plus sunt.
Bună, mie după ce introduc cardul și pinul îmi apare un tabel și nu știu ce sa selectez de teama sa nu blochez cardul union pay în atm la Alpha, puteți sa ma ajutați și pe mn va rog ce ar trebui sa selectez în continuare?mulțumesc mult
Bună, mie după ce introduc cardul și pinul îmi apare un tabel și nu știu ce sa selectez de teama sa nu blochez cardul union pay în atm la Alpha, puteți sa ma ajutați și pe mn va rog ce ar trebui sa selectez în continuare?mulțumesc mult
-
cred ca e vb de tabelul cu comisioane, si il dai accept, te duce la pasul urmator