experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
matzarebela

probabil s-a incercat la vreun bancomat defect atunci.. care ori nu mai avea bani ori chiar erau in dubii daca sa aceepte sau nu union... ce e drept nici eu n-am stat sa ma uit la fiecare bancomat de la fiecare banca ce carduri accepta
lulu

Buna . eu cam de 2 luni cred scot de la alpha .. de cand euronet ul nu mai da cate 2000ron pe tranzactie . si am incercat alpha ca am citit aici . scoteam 3x2000 dar a mers si tranzactie de 4000. Cum paxum are max pe zi de withdrawl 1500$ eu scos pe zi 6000 ron max . ca +/- in fctie de cum este cursul la $ .La alpha bank nu apare nimic de acel comision de 18.6 ron cum aparea la euronet atm
lulu

hm..Dap ...sigur .. nu ai cum altfel ...nu ai cu ce ....
No avatar
MiaJohns

Bună! Recomandati-mi și mie, va rog, un e-wallet prin care se poate comanda și un card fizic compatibil cu paxum ca m-a disperat unionpay efectiv, l-am comandat de 3 luni și nici până acum nu a ajuns și ma scoate din minți. Multumesc!
Amysweet

Monese/revoult/raiffaisenbank/ alphabank
No avatar
MiaJohns

Multumesc frumos!
lulu

Buna tuturor.
De azi dimineata nu merge app paxum pe telefon. Incerc sa deschid si tot arata ce se incarca si asa ramane . De la pc nu am avut nicio prb sa deschid si sa si efectuez tranzactii .
Voiam sa stiu daca mai are cineva prb asta .
Multumesc
Amysweet

Functioneaza e de la tine !
No avatar
thinkpositive

Buna!! Am facut mai devreme un transfer de pe Paxum pe card Revolut si voiam sa stiu cat dureaza pana intra banii, este prima data cand fac transfer asa si nu stiu exact cum e treaba, am citit undeva pe aici ca banii intra instant sau in 10 minute dar la mine nu a fost asa. Daca imi poate da cineva cateva detalii va rog Multumesc!
No avatar
Intheshadow

Transferul iti poate intra instant,in maxim 1 ora sau in 48 ore,depinde de procesatorul bancar,stai lin banii iti vor intra,se mai intampla sa nu intre imediat asta ca sa stii pe viitor si sa nu te mai panichezi
Scrie răspuns