experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
matzarebela

am scos personal de la alpha bank si-a mers fara probleme, o prietena a incercat de vreo 3 ori, o alta de 2 ori, diverse sume de la putin la mult si-a fost ok.
No avatar
Cornelia

Chiar azi am scos de la alpha si a fost ok . In ultimul timp am scos numai de la alpha si nu am avut probleme niciodata
lulu

am scos numail de la alpha in ultima luna si a mers fara probleme . ultima data am scos 3200 intr-o singura tranzactie
No avatar
jony111

Probabil ai depășit limita lunara de retragere sau cineva din familie a încercat sa retragă după el necunoacand pinul corect pana ti la blocat
No avatar
jony111

Am scos de la Alpha mereu dintr-o singura retragere 4000 ron dacă nu sre bacnote de 100 lei poți retrage doar 2000 lei acum 4 zile mia dat dolarul cu 4.4 lei
Amysweet

Vin cu o stire noua
care cred ca in urmatorii ani daca nu de la anul nu o sa mai avem bancomate /bani lichizi se vor desfinta la fel si bancile de accea Octav numai zice nimic de carduri
o sa fie o singura banca cu o moneda virtuala nu stiu daca si paxum o sa o foloseasca!! Cautati pe net in cateva tari deja s au implementat.
No avatar
Intheshadow

Cum sa se desfiinteze bancile?:))))))de unde draq veniti voi cu informatiile astea?daca in alte tari se implementeaza unele lucruri,crezi ca si n Romania va fii la fel??vii cu o stire noua care crezi..mai fata daca nu stii sigur nimic,nu mai da sfoara in tara degeaba..daca tot le stii pe toate ia vezi dupa razboiul asta mai traim?:)))))
No avatar
jony111

Dacă pica internetul sa dus și bitcoinul și plățile cu cardul asa ca tot banul fizic rămâne în picioare
Ann

Amysweet;n50685 wrote: Vin cu o stire noua
care cred ca in urmatorii ani daca nu de la anul nu o sa mai avem bancomate /bani lichizi se vor desfinta la fel si bancile de accea Octav numai zice nimic de carduri
o sa fie o singura banca cu o moneda virtuala nu stiu daca si paxum o sa o foloseasca!! Cautati pe net in cateva tari deja s au implementat.

Deci de asta nu mai emite Octav carduri? Cand la noi din 10 magazine doar 5 detin POS, cand inca aproape jumatate din populatia Romaniei are WC ul in fundul curtii, noi trecem la o moneda virtuala, huh? E bine ca ne ai spus ca o stire sigura, nu ca zvon, ca eu banuiam ca o sa platim cu CIP la anul…uneori ma intreb cum lucrati in acest domeniu, unde teoretic trebuie sa iti folosesti creierul, ca asa se fac banii…
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Ann

Incredibil cum am fost printre primii de pe forum care dupa indelungi cercetari am vorbit de withdraw la Alpha Bank, dar binenteles ca a avut cineva grija sa fim siguri ca nu merge acolo si toti am luat o de buna. Dupa extrem de mult comision pierdut retras de bancomatele UnionPay, am mers si eu astazi sa scot de la Alpha bank, comision efectiv insesizabil (excluzant cei 2$) Nu stiu cat se presupune ca ar fi comisionul de retragere, ca eu tot pe plus sunt.
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Scrie răspuns