Nu se referă la aceste bănci...da aceste bănci nu vor mai opera cu Rusia însă băncile restrictionate sunt cele rusești,noi nu avem așa ceva în țară
Referitor la mail pt a verifica contul paxum daca este pe numele modelului,da am primit și eu...chiar mi a părut ciudat,pot verifica ei ft simplu...am trimis dovezile și am primit același răspuns standard.
experienta mea cu paxum recente
-
Intheshadow
Mai jonny eu din cate stiu asta este un forum pt videochat nu pt armata ce naiba pune ti niste intrebari aici care nu si au rostul pe bune
-
matzarebela
am scos si eu de la alphabank astazi, nu a aparut nimic de comision si la 2000 ron mi-au luat 461,13$(curs aprox 4.33) vedem daca se actualizeaza in cateva zile:)
-
Anonim1111
Este cineva care lucreaza pe iwantclips si inca nu i-au intrat banii pe paxum de pe perioada precedenta ?
Deedeea;n50658 wrote: Hello ,eu nu va recomand sa încercați la alpha va arata card block ,nu știu dacă cine postează pe aici ca merge sa scoți o face cu rele intenții sau în necunostinta de cauza...
Ai incercat tu sa scoti?
eu am scos numai de la alphabank in ultima perioada diferite sume…
o singura data nu a mers probabil de la bancomat apoi in 5 min. Am incercat iar si a fost ok
Ai incercat tu sa scoti?
eu am scos numai de la alphabank in ultima perioada diferite sume…
o singura data nu a mers probabil de la bancomat apoi in 5 min. Am incercat iar si a fost ok