experienta mea cu paxum recente
jony111;n50294 wrote: Domnule Octav când ne emiteți noile carduri?
Saptamana trecuta le-am scris celor de la support Paxum, sa-i intreb cat mai intarzie lansarea noilor carduri, despre care mi-au zis anul trecut ca sunt in lucru si ca ar trebuii sa fie gata pana la sfarsitul anului, si raspunsul a fost scurt: "Nu stim, nu putem da un termen. Toti clientii vor primii un email cand apar noutati"
Mai pe romaneste, eu cred ca nu mai lucreaza la adaugarea de alte carduri. Probabil le convine situatia de fata.
Saptamana trecuta le-am scris celor de la support Paxum, sa-i intreb cat mai intarzie lansarea noilor carduri, despre care mi-au zis anul trecut ca sunt in lucru si ca ar trebuii sa fie gata pana la sfarsitul anului, si raspunsul a fost scurt: "Nu stim, nu putem da un termen. Toti clientii vor primii un email cand apar noutati"
Mai pe romaneste, eu cred ca nu mai lucreaza la adaugarea de alte carduri. Probabil le convine situatia de fata.
Am o veste buna pt purtatorii de unionpay! Acum vin de la alphabank si am retras 2000 lei dintr.o singura tranzactie! Dar am apasat pe alta sumă si am completat cu 2000! Sper sa fie asa si la voi! Dolarul cu 4.2, in ciuda faptului ca a mai urcat
Buna,ai rezolvat ceva ? si mie mi-au cerut aceleasi lucruri dar asta pentru ca eu am cerut sa schimb pentru ca am scos mai mult in ultima vreme ( am zis sa fie totul ok dar cred ca mai bine stateam in banca mea ) Ideea este ca am aceeasi problema doar pe un singur site si anume imlive scrie numele complet in rest doar initialele ,am trimit mail celor de la ctb,lui octav si am vb cu cei de la cam4 ,cei de la cam4 spun ca pot sa descarc performer release dar nu functioneaza pentru ca nu am optiunea de a descarca ,acum astept sa vad ce rezolv cu cei de la tehnic,eu voi trimite cate 2 screenshoturi unul cu username si altul cu numele complet vizibil pentru ca alta optiune nu este si cei de la imlive s-au mirat,am vb si cu suportul de la imlive .In caz ca rezolv ceva te voi anunta daca mai ai nevoie 
Adriana90;n50309 wrote: Am o veste buna pt purtatorii de unionpay! Acum vin de la alphabank si am retras 2000 lei dintr.o singura tranzactie! Dar am apasat pe alta sumă si am completat cu 2000! Sper sa fie asa si la voi! Dolarul cu 4.2, in ciuda faptului ca a mai urcat
Întrebare dacă ai fi incercat sa retragi 4000 lei sau chiar 3000 lei crezi ca ar fi mers poți sa incerci și sa ne spui?
Întrebare dacă ai fi incercat sa retragi 4000 lei sau chiar 3000 lei crezi ca ar fi mers poți sa incerci și sa ne spui?