experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Ariana_92

Sper si eu,mersi!jony111 cardul revolut merge sa retragi din paxum si la schimb mi se pare super ok,schimbul nu a fost niciodata mai mic de 4,36...bine eu il am de 4 luni.Cat despre limita anuala nu stiu,ai retrageri nelimitate insa dupa 1600 iau comision la retragere..Eu de pe 20 dec si pana la sf lui ian am retras 20000 aprox deci nu cred ca au limita.seara buna
No avatar
Ariana_92

Si apropo am avut si eu card monese pe care mi l-au blocat fara motiv...eu una nu il recomand si raspunsul lor a fost "atat timp cat ei nu ceri motiv pentru care eu as vrea sa il inchid nici ei nu dau"
No avatar
ioana45

Eu am o problema de ieri. Nu pot transfera în nici un fel banii din contul de paxum. Nici pe Union Pay nici wire nici EFT nici external card. Nu mai primesc acel sms de confirmare. Am verificat telefonul, am băgat cartela în altul, am încercat sa înregistrez alt număr de telefon. Cei de la paxum au spus sa trimit un mail sa cer dezactivarea opțiunii dar momentan s a întors nelivrat. L am trimis din nou. S a mai lovit cineva de asa situație?
Amysweet

ioana45;n50367 wrote: Eu am o problema de ieri. Nu pot transfera în nici un fel banii din contul de paxum. Nici pe Union Pay nici wire nici EFT nici external card. Nu mai primesc acel sms de confirmare. Am verificat telefonul, am băgat cartela în altul, am încercat sa înregistrez alt număr de telefon. Cei de la paxum au spus sa trimit un mail sa cer dezactivarea opțiunii dar momentan s a întors nelivrat. L am trimis din nou. S a mai lovit cineva de asa situație?
contacteazal pe Octav te ajuta el !
No avatar
ioana45

octav@paxum.com ? Mulțumesc
Amysweet

Cred ca da numai știu exact dar da un search aici cu Octav și vezi exact succes.
Ann

ioana45;n50367 wrote: Eu am o problema de ieri. Nu pot transfera în nici un fel banii din contul de paxum. Nici pe Union Pay nici wire nici EFT nici external card. Nu mai primesc acel sms de confirmare. Am verificat telefonul, am băgat cartela în altul, am încercat sa înregistrez alt număr de telefon. Cei de la paxum au spus sa trimit un mail sa cer dezactivarea opțiunii dar momentan s a întors nelivrat. L am trimis din nou. S a mai lovit cineva de asa situație?

Nu inteleg. De ce nu incerci sa faci transferul de pe PC? Acolo nu iti cere SMS de confirmare.
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Amysweet

Ann;n50372 wrote:

Nu inteleg. De ce nu incerci sa faci transferul de pe PC? Acolo nu iti cere SMS de confirmare.
Dacă ai activa cu SMS. Și pe pc și pe tel etc la fel e Primești un cod altfel…
No avatar
jony111

Mulțumesc am comandat și eu cardul.revolut mulțumită ție acum am optat pentru planul tarifar plus încă o întrebare cât pot retrage maxim o data la bancomat?
No avatar
Intheshadow

Dezactiveaza ti optiunea de a primii coduri si nu vei mai avea prb pe viitor
Scrie răspuns