Nu stiu,nu cred ca vor inchide nimanui,mie mi au cerut anumite chestii pe care nu aveam de unde sa le dau(dovada cu numele de unde primesc banii,doar ca platile vin cu “nickname” nu nume real,deci cum pot da asa ceva?:)
Huh?? Eu nu am primit mail asa ceva!! Ce se intampla?? Paxum o sa-i inchide contul la toata lumea ???? CE??
experienta mea cu paxum recente
nmuser;n50231 wrote: Nu stiu,nu cred ca vor inchide nimanui,mie mi au cerut anumite chestii pe care nu aveam de unde sa le dau(dovada cu numele de unde primesc banii,doar ca platile vin cu “nickname” nu nume real,deci cum pot da asa ceva?:)
Huh?? Eu nu am primit mail asa ceva!! Ce se intampla?? Paxum o sa-i inchide contul la toata lumea ???? CE??
Vin cu nume real de firma, nu e niciun nickname, asta daca primesti direct de pe site-uri ... daca ai si alte surse, poate e problematic
Vin cu nume real de firma, nu e niciun nickname, asta daca primesti direct de pe site-uri ... daca ai si alte surse, poate e problematic
Bun,sa reduc toata confuzia pt ca nu vreau sa induc pe nimeni in eroare si doar sa ajut! Am primit mail-ul de a pune alte valori$ de withdrawal si income pt ca l am depasit f mult de ceea ce trecusem,am facut asta printr-un mail la support paxum insa au revenit ei cu alt mail si mi au spus sa trimit poza cu datele personale nume prenume si username(de pe site-uri)insa mie nu mi apare nicaieri numele cand primesc banii(probabil nici voua)decat username(nickname care il folosesc”pe CB si MFC”)le am trimis mail doar cu un print screen in care rezona ca am primt banii dar se vedea doar nickname nu si numele! De acolo au decis ei sa mi inchida contul fara alte explicatii.
nmuser;n50236 wrote: Bun,sa reduc toata confuzia pt ca nu vreau sa induc pe nimeni in eroare si doar sa ajut! Am primit mail-ul de a pune alte valori$ de withdrawal si income pt ca l am depasit f mult de ceea ce trecusem,am facut asta printr-un mail la support paxum insa au revenit ei cu alt mail si mi au spus sa trimit poza cu datele personale nume prenume si username(de pe site-uri)insa mie nu mi apare nicaieri numele cand primesc banii(probabil nici voua)decat username(nickname care il folosesc”pe CB si MFC”)le am trimis mail doar cu un print screen in care rezona ca am primt banii dar se vedea doar nickname nu si numele! De acolo au decis ei sa mi inchida contul fara alte explicatii.
Hmm nu face sens cum o gandesc ei, tu primesti pe Paxum care are atasata o adresa de e-mail, cumva ai adrese de e-mail diferite pe site-uri? Fata de Paxum zic. Dar chiar si asa, la "payment info" pe site-uri, ai o adresa de e-mail, dar si numele beneficiarului trecut, poate de acolo tre sa le dai print screen.
Hmm nu face sens cum o gandesc ei, tu primesti pe Paxum care are atasata o adresa de e-mail, cumva ai adrese de e-mail diferite pe site-uri? Fata de Paxum zic. Dar chiar si asa, la "payment info" pe site-uri, ai o adresa de e-mail, dar si numele beneficiarului trecut, poate de acolo tre sa le dai print screen.
-
Intheshadow
Dovada o dai de la siteurile de unde iti vin banii faci poza la conturi la bio si le trimiti,aia este dovada
Recent mi-au cerut pe cb sa imi completez numele, data nasterii si daca lucrez individual sau studio, pentru a putea continua sa primesc bani prin paxum. Poate acolo sa fie si problema si la tine. Scrie-i la Octav eventual si anunta-ne te rog daca rezolvi ceva