experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
nmuser

Nu stiu,nu cred ca vor inchide nimanui,mie mi au cerut anumite chestii pe care nu aveam de unde sa le dau(dovada cu numele de unde primesc banii,doar ca platile vin cu “nickname” nu nume real,deci cum pot da asa ceva?:)

Huh?? Eu nu am primit mail asa ceva!! Ce se intampla?? Paxum o sa-i inchide contul la toata lumea ???? CE??
No avatar
P3rf3ct3n

nmuser;n50229 wrote: Eu tocmai am primit mail ca in 3 zile imi vor inchide contul paxum,sa scot banii din el,fara explicatii sau alte detalii,desi am intrebat de ce,nu mi se poate raspunde..
De ce sa îți închidă contul?
No avatar
Baby

Nici eu nu am primit vreun mail de la ei...doar acele întrebări legate de provenienta banilor, dar nu dovada, doar numele
No avatar
Annna19

nmuser;n50231 wrote: Nu stiu,nu cred ca vor inchide nimanui,mie mi au cerut anumite chestii pe care nu aveam de unde sa le dau(dovada cu numele de unde primesc banii,doar ca platile vin cu “nickname” nu nume real,deci cum pot da asa ceva?:)

Huh?? Eu nu am primit mail asa ceva!! Ce se intampla?? Paxum o sa-i inchide contul la toata lumea ???? CE??

Vin cu nume real de firma, nu e niciun nickname, asta daca primesti direct de pe site-uri ... daca ai si alte surse, poate e problematic
No avatar
nmuser

Bun,sa reduc toata confuzia pt ca nu vreau sa induc pe nimeni in eroare si doar sa ajut! Am primit mail-ul de a pune alte valori$ de withdrawal si income pt ca l am depasit f mult de ceea ce trecusem,am facut asta printr-un mail la support paxum insa au revenit ei cu alt mail si mi au spus sa trimit poza cu datele personale nume prenume si username(de pe site-uri)insa mie nu mi apare nicaieri numele cand primesc banii(probabil nici voua)decat username(nickname care il folosesc”pe CB si MFC”)le am trimis mail doar cu un print screen in care rezona ca am primt banii dar se vedea doar nickname nu si numele! De acolo au decis ei sa mi inchida contul fara alte explicatii.
No avatar
Annna19

nmuser;n50236 wrote: Bun,sa reduc toata confuzia pt ca nu vreau sa induc pe nimeni in eroare si doar sa ajut! Am primit mail-ul de a pune alte valori$ de withdrawal si income pt ca l am depasit f mult de ceea ce trecusem,am facut asta printr-un mail la support paxum insa au revenit ei cu alt mail si mi au spus sa trimit poza cu datele personale nume prenume si username(de pe site-uri)insa mie nu mi apare nicaieri numele cand primesc banii(probabil nici voua)decat username(nickname care il folosesc”pe CB si MFC”)le am trimis mail doar cu un print screen in care rezona ca am primt banii dar se vedea doar nickname nu si numele! De acolo au decis ei sa mi inchida contul fara alte explicatii.

Hmm nu face sens cum o gandesc ei, tu primesti pe Paxum care are atasata o adresa de e-mail, cumva ai adrese de e-mail diferite pe site-uri? Fata de Paxum zic. Dar chiar si asa, la "payment info" pe site-uri, ai o adresa de e-mail, dar si numele beneficiarului trecut, poate de acolo tre sa le dai print screen.
No avatar
Intheshadow

Dovada o dai de la siteurile de unde iti vin banii faci poza la conturi la bio si le trimiti,aia este dovada
No avatar
Nadia.Nad

Recent mi-au cerut pe cb sa imi completez numele, data nasterii si daca lucrez individual sau studio, pentru a putea continua sa primesc bani prin paxum. Poate acolo sa fie si problema si la tine. Scrie-i la Octav eventual si anunta-ne te rog daca rezolvi ceva
No avatar
nmuser

De ce mi-ar cere Paxum numele,cand am kYc facut,scot cu ei de ceva ani.. m am resemnat in leg cu asta,o sa gasesc alta metoda de plata,am vrut doar sa trag in “semnal de alarma” daca este cazul..
No avatar
Greta

azi limita la atm,max 1000 :(
Scrie răspuns