experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
P3rf3ct3n

KrazyC;n50103 wrote: Buna tuturor! In aplicatia paxum ma pune sa completez niste date precum de unde primesc banii si cati bani primesc( monthly deposit si monthly estimated withdrawls ) , dilema mea este daca sa pun suma reala sau ceva minim sub 500$ sau oricare alta suma si trebuie sa trec toate siteurile de unde primesc? Multumesc!

Iar intreaba ? Stiu ca acum un an sau un an si ceva a intrebat provenienta banilor ce suma etc...
No avatar
Intheshadow

Nu intreaba iar cel putin la mine in cont nu apare asa cv,poate fata si a facut cont recent..
No avatar
KrazyC

A fost doar in cazul meu , greaseala mea ca nu completasem bine si a trebuit sa reconfirm :)
No avatar
Claudia marcu

Buna seara.
Am și eu o întrebare.. cine a făcut transfer din contul paxum pe contul revolut?Mă puteți ajuta,cum mai exact trebuie sa procedez și cum este mai ok prin banck transfer sau eft?
Mulțumesc
No avatar
jony111

Sper sa nu te induc în eroare au mai fost întrebări pe aceasta temă insa nu sa putut face transfer de pe paxum pe revolut eu sper sa se mai fi schimbat ceva la revolut insa pe monese este sigur se poate direct pe card nu eft
Alexabubu

Si mie mi au cerut sa completez datele p paxum..ciudat
No avatar
Claudia marcu

Nu e nici o problemă că îți cere să completezi,eu am făcut asta de anul trecut...
DIn ceea ce știu este pur informativ,nimic mai mult
No avatar
P3rf3ct3n

P3rf3ct3n;n50107 wrote:

Iar intreaba ? Stiu ca acum un an sau un an si ceva a intrebat provenienta banilor ce suma etc...

Într-adevăr astăzi m-a pus sa completez iar sursa banilor de unde vine cât ce și cum!!
am o întrebare plătește cineva impozit cât și cum ați procedat , ați făcut-o singuri sau va impus paxum
?
No avatar
Intheshadow

Paxum nu are cum sa impuna sa platesti impozit,paxum este banca pt invoices si se afla in Canada,nu are trb cu Romania sau cu anaful din Romania
No avatar
Alexys94

Imi spune si mie cineva va rog pana la urma unde au cursul cel mai bun? Euro net , Libra Bank sau Patria Bank? Pentru cardul Union Pay … multumesc
Scrie răspuns